E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Pachamama
kakao

Pachamama kakao fra Moder jord til dig

Sopiha, som står bag Pachamama Kakao, har altid følt at hun har været en del af Peru. Helt fra hun var lille ønskede hun at bo i Peru og finde sin mand i Peru og igennem hele hendes liv, har hun vandet den drøm og da hun i 2013 mødte hendes mand Victor, som kommer fra Peru, blev vejen kortere til at indfri hendes drøm.

i 2013 stiftede hun bekendtskab med kakao fra Peru og siden der er der kommet luft under vingerne på hendes drøm. Hun startede produktionen op af Pachamama Kakao og i tæt samarbejde med farmerne i Peru, som dyrker kakaoen og sender det til Danmark, er det ikke blot rødderne som er plantet solidt i jorden, men Sophie sørger for at den kakao som er på vej til dig, er fuld af næring og har den korteste vej mellem kakao blomst og til dig der drikker Pachamama Kakao. 

Pachamama kakao dyrkes, høstes i et samarbejde mellem 80 familier. Pachamama Kakao dyrkes alene på Criollo kakaobønnen og vokser på Pachamama. Patchmama er pga. den stærke smag og kraft perfekt til at bruge til Kakao Cermoni – uanset, hvor travlt du har.

Pachamama chokolade kakao stykker i en skål