E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Aleppo sæbe til håret 185 gr.0

Aleppo hår sæbe til hovedbund som skæller og er følsom. Aleppo sæben giver håret en naturlig glans og efterlader det blødt og nemt at redde igennem.

kr. 119,00

På lager

Beskrivelse

Aleppo hår sæbe til følsom og skællende hovedbund.

Aleppo sæben giver håret en naturlig glans og efterlader det blødt og nemt at redde igennem. Mange oplever at det i de fleste tilfælde ikke er nødvendigt at benytte balsam efterfølgende. Aleppo sæben efterlader hovedbunden plejet og fri for skæl.

Den naturlige duft af oliven- og laurbærolie forsvinder hurtigt efter brug.

Indeholder 185 gr.

Anvendelse:

Skyl dit hår grundigt med varmt vand. Skum Alepposæben med vand i hånden Massér den skummende sæbe direkte på hovedbunden. Fordel skummet godt gennem håret. Skyl grundigt med varmt vand. Gentag processen, hvis du her behov for det.

Efter du har vasket dit hår, anbefaler vi en “sur” skylning.
Tilsæt 1-2 spsk. æblecidereddike til en liter vand og påfør det håret. Dette fjerner kalk- og sæberester, udglatter hårstrukturen og giver håret mere glans. Det er ikke nødvendigt at skylle det ud efterfølgende.

Sæben er lavet af olivenolie og 30% laurbærolie
Skånsom pleje af hovedbund og hår
Anbefales til tør og kløende hovedbund
Velegnet til alle hårtyper
Kan bruges som barbersæbe
Uden sulfater, silikone og andre syntetiske overfladeaktive stoffer

Naturkosmetik, certificeret af ICADA, 100% økologisk og vegansk🌱

 

Mest spurgte spørgsmål:

Mit hår ser fedtet ud efter at have brugt Alepposæbe. Hvad kan jeg gøre?

Vores anbefaling, især til længere hår, er to vaske. Anden gang skummer sæben meget mere og det overskydende fedt fjernes.

Skal jeg altid lave en sur skylning bagefter?

Ja. Sæber er basiske. For at udglatte hårets struktur og ikke tørre det ud, bør du altid bruge en syreskyl efterfølgende.

Hvad er forskellen fra normal Alepposæbe?

Den eneste forskel er andelen af ​​laurbærolie. Den højere andel på 30% er især god til skællet hovedbund. Men Alepposæbe med 12% laurbærolie er også velegnet til hår. Aleppo hårsæben er også god til at rense huden.

Hvad betyder 0% overskydende fedt?

Det betyder, at den anvendte oliven- og laurbærolie er blevet fuldstændig forsæbet. Så du behøver ikke bekymre dig om, at olierne vil tynge dit hår eller få det til at se fedtet ud.

Hvorfor er glycerin inkluderet som en ingrediens? Udtørrer det ikke huden?

Glycerinen dannes automatisk under forsæbningen. Det særlige ved Alepposæber er, at glycerinen vaskes ud ved hjælp af bordsalt efter forsæbning. Da der stadig er rester tilbage i sæben, har vi listet den som en ingrediens. I så lav en koncentration har det ingen udtørrende effekt.

Hvorfor ser den store sæbe på 185 gram anderledes ud end størrelsen på 100gram?

Den store blok er lavet traditionelt i hånden. Den let størknede sæbemasse skæres i blokke i hånden, sæberne stables og tørres i ni måneder. For den mindre størrelse, hakkes sæberne i sæbeflager efter tørring og presses i den praktiske form med maskine.

 

Ingredienser:

Natriumolivat (forsæbet olivenolie), natriumlaurelat (forsæbet laurbærolie), Aqua (vand), glycerin, natriumchlorid (bordsalt), natriumhydroxid

Yderligere information

HDsign

185 gram