E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Gua Sha Heart – A Pure Mind – Bjergkrystal

Gua Sha A Pure Mind Bjergkrystal kan bruges til både krop og ansigt.
Bjergkrystallen renser og styrker dine energier og betegnes som mesterkrystallen over alle krystaller.

kr. 195,00

På lager

Beskrivelse

Gua Sha sten er rene og naturlige krystaller, en traditionel behandlingsteknik fra Kina, der er blevet benyttet igennem 1000vis af år.

Gua Sha A Pure Mind Bjergkrystal kan bruges til både krop og ansigt.
Bjergkrystallen renser og styrker dine energier og betegnes som mesterkrystallen over alle krystaller.

Bjergkrystallen forbedrer blodcirkulationen og afhjælper appelsinhud. Den løfter og toner huden og forbedrer de fine linjer og rynker. Velegnet til følsom hud samt uren/akne hud.
Kan med fordel bruges sammen med de andre krystaller og øge effekten af dem. Den bringer harmoni og balance ind i dit liv, samtidig med at den renser og styrker den energiske og fysiske krop, herunder immunforsvaret. Bjergkrystallen har den stærkeste energi og healing.

Anvendelse:

Benyt gerne en æterisk olie, så stenen glider lettere på din hud. Det skal ikke gøre ondt at bruge stenen.

Det er vigtigt at du arbejder med din Gua Sha sten fra midten af ansigtet og udad, så din hud bliver trukket ud og ikke skubbet ind imod midten af ansigtet. Du laver blide strøg i en 45 graders vinkel, så stenen føles rar og dejlig mod huden. En fordel kan være at holde med den anden hånd, når du arbejder med stenen, så din hud ikke bliver strækket unødvendigt.

Når du bruger en Gua Sha hjertesten, er indhakket i stenen beregnet til at du kan bruge stenen fra spidsen af din hage og ud langs kæbekanten og op til øret.
Du kan med fordel også bruge stenen på din hals, decolleté og nakke, hvor du starter nedefra og kører stenen opad.

Gua Sha stenen kan benyttes alle steder på kroppen. Vi anbefaler også at bruge den på lårene, hvor du kan have en tendens til at ophobe affaldsstoffer. Når du benytter stenen, skal du lægge trykket op ad på benene, så du hjælper blodet med at komme tilbage til hjertet og samtidig hjælper alle affaldsstofferne op i lymfekirtlerne, hvor de bliver udskilt med urinen.

Gentag gerne 8-10 gange. Huden kan godt reagere på behandlingen og blusse lidt op.

Sørg for at drikke vand efter behandlingen, så du hjælper kroppen med at få affaldsstofferne ud af kroppen.

Stjernetegn:
Løve, Stenbuk, Tyren, Tvilling, Vandmanden, Vædderen, Vægten

Chakra:
Kronechakra

Krystaller er skabt i naturen og er helt unikke. Der kan godt forekomme ujævnheder i overfladen og din personlige krystal vil ikke være 100% identisk med den på billedet.

Yderligere information

Vægt 0,132 kg