E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Gua Sha Heart – A Pure Mind – Rosenkvarts

Mærk og se en markant forskel på din hud, når du tilføjer Gua Sha ansigtsmassage til din daglige rutine.

Gua Sha ansigtsmassage stimulerer blodcirkulationen, produktionen af kollagen og giver huden en dejlig og naturlig glød.

kr. 195,00

På lager

Beskrivelse

Gua Sha sten er rene og naturlige krystaller, en traditionel behandlingsteknik fra Kina, der er blevet benyttet igennem 1000vis af år.

Rosenkvarts er en blid, smuk, lyserød sten der bidrager med harmoni, positivitet og en feminin energi. Den står som den plejende og kærlighedsskabende krystal, som beskytter mod negative vibrationer og åbner for de positive energier, samtidig med at den er knyttet til vores hjertechakra – et hjertechakra, som er i balance medvirker til en krop og et sind i balance.

Med en Rosenkvarts Gua Sha sten udvisker du de fine linjer og rynker, alt imens Rosenkvarts krystallen giver glød og liv til din hud, booster kollagen produktionen, mindsker sorte rander, øger blodcirkulationen og løsner spændinger.

Gua Sha Heart kan bruges til krop og ansigtet, hvor ansigtsrullen bruges i ansigtet. Krystallen kan variere i farven fra pastellyserød til en dyb rosa.

Gua Sha sten og ansigtsruller bliver ofte kaldt for den naturlige botox. Ved at forbedre smidigheden i huden og løsne bindevævet reducerer du naturligt rynker og spændinger i ansigtet.

Anvendelse:

Benyt gerne en æterisk olie, så stenen glider lettere på din hud. Det skal ikke gøre ondt at bruge stenen.

Det er vigtigt at du arbejder med din Gua Sha sten fra midten af ansigtet og udad, så din hud bliver trukket ud og ikke skubbet ind imod midten af ansigtet. Du laver blide strøg i en 45 graders vinkel, så stenen føles rar og dejlig mod huden. En fordel kan være at holde med den anden hånd, når du arbejder med stenen, så din hud ikke bliver strækket unødvendigt.

Når du bruger en Gua Sha hjertesten, er indhakket i stenen beregnet til at du kan bruge stenen fra spidsen af din hage og ud langs kæbekanten og op til øret.
Du kan med fordel også bruge stenen på din hals, decolleté og nakke, hvor du starter nedefra og kører stenen opad.

Gua Sha stenen kan benyttes alle steder på kroppen. Vi anbefaler også at bruge den på lårene, hvor du kan have en tendens til at ophobe affaldsstoffer. Når du benytter stenen, skal du lægge trykket op ad på benene, så du hjælper blodet med at komme tilbage til hjertet og samtidig hjælper alle affaldsstofferne op i lymfekirtlerne, hvor de bliver udskilt med urinen.

Gentag gerne 8-10 gange. Huden kan godt reagere på behandlingen og blusse lidt op.

Sørg for at drikke vand efter behandlingen, så du hjælper kroppen med at få affaldsstofferne ud af kroppen.

Stjernetegn:
Jomfruen, Krebsen, Stenbuk, Tyren, Vægten

Chakra:
Hjertechakra, Rodchakra

Krystaller er skabt i naturen og er helt unikke. Der kan godt forekomme ujævnheder i overfladen og din personlige krystal vil ikke være 100% identisk med den på billedet.

Yderligere information

Vægt 0,132 kg