E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

iTeraCare Premium Plus

Skranter helbredet og trænger du til en hjælpende hånd?

Med den originale iTeraCare Premium Plus blæser kan du frekvensbehandle din krop på daglig basis og hjælpe kroppen bedst muligt med at heale sig selv. iTeraCare Premium Plus er nem at bruge, og der medfølger dansk brugsvejledning.

kr. 6.349,00

På lager

Beskrivelse

Heal din krop med iTeraCare blæser

iTeraCare Premium Plus benytter flere forskellige teknologier for at optimere dine resultater, herunder TeraHertz teknologi, Quantum teknologi samt Optisk Kvarts teknologi.

iTeraCare Premium  Plus er den nyste frekvensblæser fra Prife, (en opgradering af den gamle Premium, som udgår). Den er nem at bruge hjemme, hvor du kan bruge den til hele kroppen, dine børn (fra 8 år) samt husdyr. Du kan også blæse dit vand, således du drikker frekventeret vand, der matcher kroppens vibrationer og frekvenser og som kroppen nemmere optager. Nogen gange kan man have en følelse af at man stadigvæk er tørstig, selv om man har drukket vand – det kan være fordi din krop/celler simpelthen ikke optager vandet ordentlig, og det hjælper Frekvensblæseren med.

iTeraCare Premium Plus er mere powerful end vores iTeraCare Classic. Den bruger mindre strøm, når du bruger den, den støjer mindre, når du blæser med den, mere handy, og den er mere effektiv, så du kan reducerer tiden du benytter den til at behandle med.
Den har 3 indstillinger for luft, en med neutral (kold) luft, en med moderat luft og varme og en med meget luft og varme. Alle 3 indstillinger har samme effekt, det er blot, hvilken indstilling du synes passer bedst til dig. Derudover har den en timer, hvor den bipper efter 2 min. så det er nemt at huske tiden, når man gennemgår protokollen.

Premium kan bruges i 30 min. Den har en grøn knap, som bliver rød, når det er tid til at blive afkølet.

iTeraCare styrker sunde celler, reparerer beskadiget celler og udstøder usunde celler. Den fjerne blokeringer i blodkar og afgifter kroppen. iTeraCare blæseren regulerer kroppens temperatur, forbedrer immunsystemet og aktiverer svage samt inaktive celler, bl.a. stamceller.

iTeraCare blæseren giver hele din krop et boost og har en positiv effekt på:

 • Inflammationer i kroppen, smerter i led, skuldre og nakke, lænd, iskias, hovedpine m.fl.
 • Hjælper på blokeringer i meridianer og lymfe systemet, søvnproblemer, vægttab, højt blodtryk og diabetes.
 • Akne og aknear, karsprængninger, psoriasis, anti-aging, opstramning af huden – og mange flere.

Vi ser dagligt testimonials fra kunder fra hele verden, som oplever positive resultater ved brug af iTeraCare blæseren.

Når du starter med at bruge iTeraCare blæseren, kan du opleve influenza-lignende symptomer, træthed, mere energi, hovedpine, smerter, svie,  kulde, kløe og/eller en brændende fornemmelse. Det er forskelligt fra person til person og vil forsvinde igen og aftage, efterhånden som du benytter den.

Hvem kan ikke bruge iTeraCare blæseren?

 • Gravide og menstruerende
 • Hvis du har hjerteproblemer
 • Du må ikke blæse direkte på implantater, du må gerne blæse andre steder på kroppen
 • Ved forhøjet blodtryk må der ikke blæses i toppen af hovedet og op af rygsøjlen

Blæs på dit vand med iTeraCare

Blæs 2 minutter pr. liter. Vandet skal ikke stå i køleskabet bagefter. Hvad sker der i kroppen, når den får frekventeret vand?

 • Din mentale opmærksomhed øges
 • Brændstof til hjernen
 • Reducerer sygdom i kroppen
 • Styrker dit immunforsvar
 • Reducerer toxiner (giftstoffer) i blodet
 • Væske optages hurtigere i dine celler
 • Neutraliserer frie radikaler i blodet
 • Øger cellernes iltoptagelse
 • Forbedrer hudens elasticitet og glød

Ved bestilling af iTeraCare Premium  Plus skal du forvente 2-4 dages leveringstid.

Er du nysgerrig på, hvad andre siger om iTeraCare, er du er meget velkommen til at kigge indenfor i vores Facebook-gruppe.
Tryk her for at banke på.

Frekvensbehandling med iTeraCare i din klinik

Er du klinikejer og ønsker at tilbyde dine kunder frekvensterapi, er du meget velkommen til at kontakte os på 2559 2927 for yderligere information.

iTeraCare produkter kan kun købes hos autoriserede iTeraCare forhandlere, og når du køber igennem os, sikrer du det originale og patenterede produkt, samt 1 års garanti (der findes billige og uoriginale eksemplarer på Amazon, E-bay osv.).
Du kan altid hente hjælp hos os, hvis du har spørgsmål til brug vedrørende dit iTeraCare produkt.

Ansvarsfraskrivelse

iTeraCare blæseren er et certificeret elektrisk apparat. Det er certificeret som ”sikker i brug” og afgiver ingen sundhedsskadelig stråling.
Produktet har CE-certificering og er godkendt til salg i Danmark

iTeraCare blæseren er ikke et medicinsk apparat, og producenten samt distributører rådgiver ikke i helbredsmæssige og sygdomsrelaterede anliggender.
Brugere er gjort bekendt med, at blæseren ikke er et medicinsk apparat, og at det ikke er beregnet til at stille diagnoser. iTeraCare blæserens virkning kan ikke erstatte en professionel terapeuts behandling eller dennes diagnose. Det er således brugerens eget ansvar at anvende iTeraCare. Tal altid med din læge ved sygdom, brug af medicin og/eller andet helbredsrelateret, og gerne før du bruger iTeraCare.*