Njordisk

iTeraCare Pro

Er du behandler eller klinikejer og leder du efter en ny behandlingsform til din klinik?

Hjælp dine kunder på celleplan med TeraHertz frekvensbehandlinger.

Vi sørger for at du bliver undervist i brug af frekvensblæseren, lige som at vi altid vil stå til rådighed for tvivlsspørgsmål eller andet, således at du kan behandle din kunder med tryghed.

kr. 35.000,00

På lager

Beskrivelse

Er du klinikejer eller behandler og ønsker at tilføje en ekstra behandling i din klinik, hvor du kan hjælpe dine kunder på celleplan, så er iTeraCare Pro det optimale redskab for dig.

Vi forhandler de originale og patenterede iTeraCare frekvensterapi produkter og nu kan du behandle dig selv og dine kunder med frekvenser.

iTeraCare Pro benytter flere forskellige teknologier for at optimere dine resultater, herunder TeraHertz teknologi, Quantum teknologi samt Optisk kvarts teknologi.

iTeraCare Pro, kan lige som sine lille søskende iTeraCare Classic og Premium benyttes på hele kroppen, børn fra 8 år, husdyr, og selvfølgelig dit vand og mad, således du og dine kunder kan drikke frekventeret vand hele dagen.

Vores Classic er primært til hjemmebrug (kan godt benyttes i klinikker, men har begrænset arbejdstid), og Premium er mere effektiv end vores Classic og benyttes også i mange klinikker, men Pro’en er bare meget mere.

Den er utrolig nem at bruge og kan bruges i længere tid end sine lille søskende, så ønsker du at benytte frekvensblæseren til mange behandlinger i løbet af dagen, så er det klart vores Pro udgave du skal vælge.

iTeraCare Pro har 4 forskellige indstillinger, så du kan vælge den indstilling, som passer bedst til din kunde.

Lav blæst / lav varme
Høj blæst / lav varme
Høj blæst / høj varme
Lav blæst / ingen varme

iTeraCare Pro er endnu mere effektiv end vores Classic og Premium udgave, så du kan nedsætte selve behandlingstiden og kunden vil få det samme ud af behandlingen. Den støjer ikke så meget som Classic og kan køre uafbrudt i 3 timer, før den skal bruge en pause (til sammenligne, kan Classic køre 45 min. og Premium 60 min.)

iTeraCare styrker sunde celler, reparerer beskadiget celler og udstøder usunde celler. Den fjerne blokeringer i blodkar og afgifter kroppen samtidig. iTeraCare blæseren regulerer kroppens temperatur, den forbedrer vores immun system samt aktiverer svage og inaktive celler, herunder også stamceller.

 

iTeraCare blæseren hjælper kroppen med at heale sig selv og har en positiv effekt på:

 • Inflammationer i kroppen, smerter i led, skulder og nakke, lænd, iskias, hovedpine m.fl.
 • Hjælper på blokeringer i meridianer og lymfe systemet, søvnproblemer, vægttab, højt blodtryk, diabetes.
 • Acne og acne ar, karsprængninger, psoriasis, anti-aging, opstramning af huden
  – og mange flere, vi ser daglig testimonies fra kunder omkring hele verden som har positive resultater med brugen af iTeraCare blæseren

 

Brug din iTeraCare til at blæse på dit vand. (2min. pr. liter og vandet skal ikke i køleskabet bagefter).
Hvad sker der i kroppen, når den får frekventeret vand?

 • Din mentale opmærksomhed øges
 • Brændstof til hjernen
 • Reducerer sygdom i kroppen
 • Styrker dit immunforsvar
 • Reducerer toxiner (giftstoffer) i blodet
 • Væske optages hurtigere i dine celler
 • Neutraliserer frie radikaler i blodet
 • Øger cellernes iltoptagelse
 • Forbedrer hudens elasticitet og glød

 

Frekvensbehandling i klinikken:
Er du klinikejer eller behandler og ønsker at tilbyde dine kunder frekvensterapi, er du meget velkommen til at kontakte os på 25592927 for yderligere information.

Ved bestilling af iTeraCare Pro skal du forvente 5-7 dages leveringstid.


Ansvarsfraskrivelse:

iTeraCare blæseren er et certificeret elektrisk apparat. Det er certificeret som ”sikker i brug” og afgiver ingen sundhedsskadelig stråling.
Produktet har CE-certificering og godkendt til salg i Danmark

iTeraCare-blæseren er ikke et medicinsk apparat og producenten samt distributører rådgiver ikke i helbredsmæssige og sygdomsrelaterede anliggender.
Brugere gjort bekendt med at blæseren ikke er et medicinsk apparat og at det ikke er beregnet til at kunne stille en diagnose. iTeraCare blæserens virkning kan ikke erstatte en professionel terapeuts behandling eller dennes diagnose. Det er således brugerens eget ansvar at anvende iTeraCare. Tal altid med din læge ved sygdom, brug af medicin og/eller andet helbredsrelateret og gerne før du bruger iTeraCare.

Når du starter med at bruge iTeraCare blæseren kan du opleve:

Influenza symptomer, træthed, mere energi, hovedpine, smerter, svie,  kulde, kløe, en brændende fornemmelse.
Det er forskelligt fra person til person og vil forsvinde igen og aftage, efterhånden som du benytter den.

Hvem kan ikke bruge iTeraCare blæseren:

Gravide og menstruerende
Hvis du har hjerteproblemer
Du må ikke blæse direkte på implantater, der skal du blæse andre steder.
Ved forhøjet blodtryk må ikke blæses i toppen af hovedet.

iTeraCare produkter kan kun købes hos autoriserede iTeraCare forhandlere og når du køber igennem os, sikrer du dig det originale og patenteret produkt, samt 1 års garanti (der findes billige og uoriginale eksemplarer på Amazon, E-bay osv.).
Du kan altid hente hjælp hos os, hvis du har spørgsmål til brug vedrørende dit iTeraCare produkt.