E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Tilbud

Pachamama Kakao 500gr.

Pachamama kakaoen giver dig en intens oplevelse, som kan mærkes i hele kroppen. Den giver et skud af energi og åbner op for nydelse, glæde og vitalitet imens den hjælper dig med at skære igennem tankemylderet og mentale blokeringer.

Dit daglige boost af vitaminer, mineraler og næringsstoffer.

Indeholder 500 gram

Original price was: kr. 375,00.Current price is: kr. 356,25.

Ikke på lager

Beskrivelse

Vi byder den efterspurgte og intense Pachamama Kakao velkommen.

100% Kakao, som er naturlig bitter, hvilket gør det til en intens oplevelse, som du vil mærke igennem hele kroppen. Pachamama kakaoen giver dig et boost af vitaminer, mineraler og næringsstoffer og du får en intens mulighed for at få en dybere kontakt til dig selv og moder jord.

Hvis det er første gang du møder Pachamama kakao, skal du forvente, at du møder en feminin energi, som vækker alle dine sanser og som kalder på dig. Kakaoen hjælper dig med at skære igennem tankemylderet, mentale blokeringer og åbne dig ud for nydelse, glæde og vitalitet. Med sit høje indhold af næsringstoffer er Pachamama en super food, som giver dig et skud af energi og fokus. Den skaber en forbindelse til dit hjerte og øger din evne til at lytte til det. Over tid, vil du opleve en fantastisk balance der kommer indefra.

At drikke Pachamama kakao, er som at drikke et stykke af vores moder jord, med alle de fantastiske kreative og skabende egenskaber hun tilbyder.

Pachamama er en ceremoniel kakao, der står for nydelse, vitalitet og kontakt til kvinder i en moderne hverdag.

Indeholder 500 gram

Anvendelse:

Put 2 dl. havremælk og 20-25gram Pachamama kakao i en gryde. (Du kan også bruge vand, rismælk, eller en te du elsker)
Smelt kakaoen over svag varme og tilsæt en spsk. kokosolie. Du kan også tilføje lidt honning, samt de krydderier, som du har lyst til.
Blend/Ryst/pisk til sidst din kakao sammen og skænk den i en kop, som gør dig glad.

Yderligere information

Vægt 0,528 kg