E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Pure Marine Collagen Strawberry Lemonade

Nyd en af Plents Pure Marine Collagen, som er et af de mest velsmagende collagen brands på markedet. Denne variant har en frisk smag af jordbær.

Indeholder 300 gram

kr. 359,95

På lager

Beskrivelse

Pure Marine Collagen Strawberry Lemonade

Pure Marine Collagen SILVER line Strawberry Lemonade fra Plent er en lækker kombination af jordbær og collagen, der giver en sød og forfriskende drik. Dette produkt er specielt designet til alle jordbærelskere, der ønsker at få deres daglige collagen på en velsmagende måde. Plent Pure Marine Collagen er kendt som et af de mest velsmagende collagenbrands på markedet.

Alle Plents varianter er baseret på nøje udvalgt og bæredygtigt produceret marine collagen, hvilket sikrer høj kvalitet og ansvarlig produktion. Plent inkluderer acerola i alle sine produkter. Acerola er rig på vitamin C, som er essentielt for normal dannelse af collagen. Dette vitamin spiller en afgørende rolle for hudens sundhed og hjælper med at opretholde en glat og elastisk hud.

Plent Pure Marine Collagen SILVER line Strawberry Lemonade er en nydelse for smagsløgene. Den søde smag af jordbær gør det nemt og lækkert at få din daglige dosis collagen. Plents produkter er designet til at være en enkel og velsmagende måde at integrere collagen i din daglige rutine.

Ved at inkludere Plent Pure Marine Collagen i din daglige kost, plejer du din hud indefra og giver den de nødvendige næringsstoffer for at forblive sund og ungdommelig. Marine collagen hjælper med at forbedre hudens elasticitet og fugtniveau, mens acerola bidrager med antioxidanter og understøtter immunforsvaret.

Oplev de mange fordele ved marine collagen og acerola med Plent Pure Marine Collagen SILVER line Strawberry Lemonade. Plej din hud på en naturlig måde og nyd en velsmagende drik, der fremmer din skønhed indefra. Med sin forfriskende smag af jordbær og de mange sundhedsmæssige fordele er dette produkt en perfekt tilføjelse til din daglige skønhedsrutine. Forkæl din hud med det bedste fra både havet og naturen med Plent.

Indeholder 300 gram

Vitamin C %RI*
Per 100 g collagen 800 mg 1000
Per 10 g collagen 80 mg 100

*=% referenceindtag

Anvendelse:

Bland 1/2-1 måleske (5-10 g) dagligt i et glas vand, juice eller shake. Kollagenen er varmebestandig.

Ingrendienser:

Hydrolyseret bæredygtigt kollagen fra FISK
Acerola (Malpighia glabra L.)
Citronsyre (surhedsregulerende middel)
Rødbedeekstrakt (farve)
Saflorekstrakt (farve)
Naturlige aromaer
Steviolglycosider

*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens

– Bør ikke drikkes af gravide og ammende uden aftale med egen læge
– Udtalelserne på hjemmesiden er ikke gennemgået af fødevarestyrelsen
– Produktet er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle eller forbygge nogen former for sygdomme
– Resultater kan variere og vil ikke være ens for alle

Yderligere information

Vægt 0,325 kg