E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Tilbud

SKØN Te

Start dagen med at forkæle dig selv med en kop SKØN Te. SKØN Te har en fantastisk sødmefyldt smag.

Original price was: kr. 159,00.Current price is: kr. 49,00.

Ikke på lager

Beskrivelse

Forkæl din hud og krop med SKØN Te

RESTSALG datoudløb 23.11.2023

Njordisk egen kollektion

Teen er økologisk og vegansk med en dejlig sund og sødmefyldt smag. SKØN Te er fyldt med aktive ingredienser og antioxidanter.

Vi har udviklet SKØN te, som er perfekt til din morgenrutine eller efter et måltid. Teen forkæler både din hud og din krop. SKØN Te er bygget op omkring Sencha te, som er den mest udbredte grønne te. I vores SKØN Te er desuden tilført flere andre aktive ingredienser, som bidrager med mange egenskaber.

Brygning: 1 stk. te overhældes med 2 dl 80 grader varmt vand. Trækketid: 4 minutter.

Posen indeholder 30 g.

Grøn te China Sencha

Kendt for sin høje koncentration af antioxidanter, kan Grøn Te China Sencha hjælpe med at beskytte huden mod miljømæssige stressfaktorer. Dens anti-inflammatoriske egenskaber kan berolige irriteret hud og forbedre dens elasticitet.

Ingefær

Ingefærs opvarmende og anti-inflammatoriske kvaliteter kan forbedre blodcirkulationen og fremme sund hud. Det kan også hjælpe med at mindske hævelser og udrense huden ved at fjerne toksiner.

Grøn mynte

Denne kølende urt er berigende for huden, hvilket kan hjælpe med at reducere rødme og berolige kløe. Grøn Mynte er også kendt for sine antiseptiske og revitaliserende egenskaber.

Gojibær

Rige på vitaminer og mineraler, bidrager gojibær til hudens fasthed og elasticitet. De kan også hjælpe med at bekæmpe aldringstegn ved at beskytte huden mod oxidative skader.

Gurkemeje

Gurkemeje har stærke anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaber, hvilket gør det til et effektivt middel mod akne og pigmentering, og fremmer en ensartet hudtone.

Æblestykker

Fyldt med C-vitamin og antioxidanter hjælper æblestykker med at bekæmpe frie radikaler og kan fremme en sund, strålende hud.

Hyldeblomst

Denne blomst er kendt for sine blødgørende egenskaber, som kan hjælpe med at forbedre hudtone og lindre betændelse. Er gavnlig for både hud og krop.

Hel pebermynte

Pebermynte er fantastisk til hudpleje takket være sin kølende effekt og evne til at lindre irritation og rødme. Den fremmer også en frisk, ren hudfornemmelse.

Granatæble

Med høje niveauer af antioxidanter og C-vitamin, hjælper granatæble med at fremme cellefornyelse og kan beskytte huden mod skader forårsaget af UV-stråler og forurening.

Rosenblade

De naturligt beroligende og anti-inflammatoriske egenskaber af rosenblade gør dem ideelle for sensitiv og betændt hud, hjælper med at fugte og tone for en glattere, mere strålende hud.

Naturlig aroma

 

 

Teen opbevares mørkt, tørt og ikke tilgængeligt for børn
– Udtalelserne på hjemmesiden er ikke gennemgået af fødevarestyrelsen
– Produktet er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle eller forbygge nogen former for sygdomme
– Resultater kan variere og vil ikke være ens for alle

Yderligere information

Vægt 0,048 kg