Njordisk
Tilbud

SMUK Te

Din daglige kop te, som forkæler og booster dit hår indefra og ud.
SMUK te indeholder 8 forskellige aktive ingredienser, som alle har bidrager positivt til et smukt, sundt hår og hovedbund.

kr. 119,00

På lager

Beskrivelse

Mangler dit hår glans og styrke? Økologisk og vegansk SMUK te, som forkæler dit hår både indefra og udefra.

Vi har udviklet en SMUK te som er baseret på padderok og brændenælder, der i mange år har været anvendt for deres positive effekt på hårets sundhed. I vores SMUK te har vi tilføjet endnu flere aktive ingredienser, som fremmer resultatet af et smukt hår.

SMUK te kan både nydes varm og kold, eller du kan benytte det afkølede te direkte i dit hår, for at pleje det udefra.

Brygning: Blandingsforhold: 12-15g/l i 100 grader varmt vand. Trækketid: 5-10 min.

Hårkur: Skyl det nyvaskede og fugtige hår med den afkølede te og lad det sidde i håret i ca. 20 min. Skyl efter med rent vand.

Indeholder 30 gram
Njordisks egen kollektion

Ingredienser

Padderok*
Ud over at Padderok bidrager positivt til at reducere gigtangreb, blærebetændelse og nyresten, har det også magiske egenskaber til dit hår, hud og negle.

Padderok er et velkendt skønhedsmiddel, uanset om du spiser det, eller anvender det på din krop. Padderokke er rig på mange mineraler, særligt silicium som er sundt for din hud, hår og negle og som fremskynder hårvækst og gør håret stærkere. Det høje indhold af siliciumdioxid hjælper med at forynge hårsækkene til at udløse vækst. Padderok bidrager til at forstærke hudstrukturen og forhindre rynker, da den giver større elasticitet til huden, lige som padderok bidrager til at styrke svage negle, så de ikke knækker så let.

Brændenælde*
Brændenælder er rig på A og C-vitaminer, jern, silicium, kalium, mangan, kalcium samt protein. Ud over at brændenælden har en positiv effekt på inflammation og gigtlidelser, er det høje indhold af silicium helt fantastisk for vores bindevæv og hår.
Brændenælder virker som en dybderens til dine organer og hud og er en af de bedste urter til hudproblemer og appelsinhud.

Birkeblade*
Birkeblade er kendt for at virke både udrensende og vanddrivende, hvilket er godt for både bindevævet og huden. Birken indeholder mange værdifulde mineraler, bl.a. natron, klor, jern, kalium, magnesium, svovl, fosfor og silicium, som alle bidrager til kroppens sundhed.

Birkeblade benyttes ofte i skønhedsprodukter, da dens æteriske olier og høje indhold af flavonoider hjælper med at rense ud i bindevævet og dermed modvirke cellulitis. Birkebladets essentielle olier, amaroider, tanniner, saponiner og C-vitamin stimulerer og fremmer hudens produktion af kollagen.

Hyben*
Du kender sikkert den finurlige frugt hyben, men hyben er så meget mere. Hyben har fordele ved at blive indtaget og selvom der ikke er nok fyldestgørende forskning i hybens gavnlige virkninger, benytter mange som er plaget af inflammatoriske lidelser den dagligt. Hyben bidrager til kroppens normale immunforsvar, fordøjelse, leddenes bevægelighed samt understøtter en sund fordøjelse.

Hyben er rig på vitaminer og mineraler, herunder C-vitamin, som hjælper kroppen med at producerer kollagen, hvilket er et vigtigt protein for sundt hår, hud og negle. C-vitamin er også en kraftig antioxidant, som bekæmper frie radikaler i kroppen, og netop frie radikaler kan skade dit hår og gøre det svagt.

Anis*
Anis er en af de ældste og mest kendte krydder og medicinplanter. Anis virker antiseptisk og benyttes ofte i mundskyl og tandpasta, derudover er anis også populært ved meditation, da duften er beroligende og forfriskende. Anis er fantastisk for hårets sundhed, hvor det bidrager til at berolige hovedbunden og regulerer produktionen af talg, samt styrke hårsækkene.

Fennikel*
Fennikel tilbyder en vifte af sundhedsmæssige fordele grundet dens høje niveauer af vitaminer og mineraler og er meget populær blandt mennesker, der fører en sund livsstil. Fennikel er spækket med antioxidanter og kraftfulde planteforbindelser, som bidrager positivt til sundheden i kroppen. Fennikel beskytter huden fra frie radikaler, og dens antioxidant og antimikrobielle egenskaber er effektive i behandling af skæl, kløe i hovedbunden, skadet hår og hårtab.

Specialister inden for kosmetologi har bevist, at fennikel er nyttigt til pleje af huden, da den bidrager med at reducere rynker, aldersrelateret pigmentering, udjævner ansigtets tone og bevarer fugt i strukturen. Ligeledes er fennikel nyttigt hos unge mennesker, der er plaget af acne, da fennikel hjælper med at normalisere den øgede frigivelse af fedt i huden.

Verbena*
Verbena er en flerårig urt og har flere positive egenskaber for både krop, din hud og hår. Dens indhold af vitaminer og mineraler bidrager til et sundt immunforsvar, samt at forynge huden og forbedre hårvæksten. Der ud over har det en positiv effekt på acne og udslæt.

Lakridsrod*
Lakridsrod er et naturlægemiddel og har flere positive egenskaber på din krops sundhed. Lakridsrod har en positiv indvirkning på immunforsvaret og hjælper mod stress.

Lakrids indeholder et stof der forhindrer omdannelse af testosteron til DHT, hvilket er essentielt ved hårtab. Lakrids modvirker en fedtet hovedbund og holder hovedbundens egen produktion af fedtstof nede. En anden vigtig egenskab lakridsrod har er, at den dæmper sukkertrangen og stabiliserer blodsukkeret.

 

* = Certificeret økologisk
Kan indehold spor af nødder, svovldioxid og sulfitter (> 10mg), soja og mælkeprodukter (laktose).

Teen opbevares mørkt og tørt og ikke tilgængeligt for børn.
– Udtalelserne på hjemmesiden er ikke gennemgået af fødevarestyrelsen
– Produktet er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle eller forbygge nogen former for sygdomme.
– Resultater kan variere og vil ikke være ens for alle

Yderligere information

Vægt 0,030 kg