E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Lysets Vogtere

Kyle Grays ‘Lysets Vogtere’ orakelkort er ideelle for dem, der ønsker at udvikle intuitionen og lytte til deres indre stemme.

Kortene, der fungerer som en bro mellem det spirituelle og den fysiske verden, repræsenterer 45 guider, mestre og ærkeengle, og guider dig mod fred og healing.

kr. 239,00

På lager

Beskrivelse

Lysets Vogtere af Kyle Gray

Kyle Gray har med ‘Lysets Vogtere’ orakelkort-sættet skabt et unikt værktøj for dem, der ønsker at udvikle deres intuition og lære at lytte til deres indre stemme. Dette smukke kortsæt fungerer som en bro mellem Himmel og Jord, forenende det spirituelle med den fysiske verden. Det indeholder 45 kort, hver repræsenterende spirituelle guider, opstegne mestre og ærkeengle, som alle er klar til at hjælpe dem, der søger deres vejledning.

Lysets Vogtere er en kraftfuld samling af oplyste sjæle dedikeret til fred, healing og omsorg for verden. Hvert kort fungerer som en kanal til disse guddommelige væsener, hvilket giver brugerne mulighed for at modtage klarhed og støtte på deres spirituelle rejse.

Den medfølgende guidebog på dansk er en uvurderlig ressource, der lærer dig at udføre orakelkort-læsninger både for dig selv og andre. Den indeholder værdifuld inspiration til, hvordan du bedst beder om og modtager vejledning. Bogen uddyber de kraftfulde budskaber fra hvert kort, hvilket hjælper dig med at finde dybere mening og retning i dit liv.

‘Lysets Vogtere’ er mere end bare et kortsæt; det er en livslang ledsager for alle, der søger spirituel vækst og indsigt.

Forfatter: Kyle Gray
Antal kort: 45
Sider i guidebogen: 126
Sprog: Dansk