E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Lejebetingelser af iTeraCare Classic

Generelle oplysninger

Njordisk.dk ejes og drives af CosMilo ApS

v/Henrik Møller Holding
Ringvej 11
6500 Vojens

v/Waltoft Group 2022 Holding
Spicas Alle 24
2770 Kastrup
Tlf: (+45) 2559 2927
E-Mail: info@njordisk.dk

CVR nr: 42064851

Generelt

 1. Som lejer skal du angive din gyldige adresse, mail og telefonnummer
 2. Njordisk sender maskinen til dig og lejetiden starter 2 dage efter bestilling og 7 dage frem, således lejeren har mulighed for at benyttet blæseren i 7 dage
 3. Njordisk betaler fragten til lejeren, lejeren betaler selv returfragten
 4. iTeraCare blæseren skal returneres i original æske samt pakkes og sendes forsvarligt med angivelse af at pakken indeholder glas til fragtfirmaet
 5. Skulle blæseren være defekt når vi modtager den, vil lejeren blive faktureret den fulde pris som dækning for blæseren.
 6. Beskadiges eller bortkommer blæseren fremsendes en faktura på den fulde pris til dækning af blæseren

Betaling

Betalingskort

På Njordisk.dk er det muligt at betale med følgende betalingskort:

Visa/Dankort
MasterCard

Der opkræves ikke kortgebyr ved betaling på Njordisk.dk

I henhold til gældende regler hæves beløbet ikke før det bestilte afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det køber har godkendt ved ordreafgivelsen.

Andre betalingsmuligheder

Herudover kan der også betales med:

MobilePay
Anyday

Ved betaling med Anyday hæver vi den første betaling, når varen afsendes. Derefter betaler du en månedlig ydelse den sidste hverdag i de næste tre måneder. Denne ydelse afhænger af din ordretotal og betalingsplan. Såfremt du betaler alle rater til tiden, er der nul renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk ophøre. Læs mere om vilkår for brug af Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 

De internationale kortudstedere, MasterCard, Visa/Dankort og Mobilepay har en 30 dages udløbsperiode.
Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. 

Levering

Njordisk sender din iTeraCare blæser med Dao til pakkeshop. Fragten er gratis inkl. forsikring, når du modtager produktet.
Lejeren står selv for udgiften til returnering af produktet, som skal ske til:

Njordisk
Spicas Alle 24
2770 Kastrup
Mail: info@njordisk.dk
Tlf.: 2571 0868

Lejeren har selv ansvaret for at iTeraCare blæsere ikke bliver defekt, eller bortkommer under returnering, hvorfor vi anbefaler lejeren at betale for forsikring af pakken.

Leveringstid

Leveringstiden er normalt mellem 2-3 arbejdsdage. Sælger forbeholder sig dog ret til at levere inden for 5-7 hverdage fra købers bestilling.
Sælger vil, såfremt man er bekendt med, at der vil indtræde væsentlig forsinkelse, så vidt muligt underrette køber herom. 

Bindingsperiode

 1. Lejeperioden er 7 dage efter modtagelse af blæseren (dato fremgår i den medsendte faktura)
 2. Lejeperioden er for 7 dage, ønsker lejeren at returnere før de 7 dage er gået, vil det være muligt, men lejeren skal betale for de dage, som lejeren har haft iTeraCare blæseren samt fragtomkostninger.
 3. På senest 6 dagen skal lejeren informere Njordisk om lejeren ønsker at beholde blæseren, forlænge lejeperioden eller returnere blæseren
 4. Såfremt Njordisk ikke bliver informeret om lejerens ønske efter de 7 dage, vil Njordisk kontakte lejeren vedrørende forlængelse af lejeperioden eller returnering af blæseren. Såfremt Njordisk ikke kan få kontakt med lejeren, fremsendes en faktura på den fulde pris til lejer

Køb af iTeraCare blæseren efter lejeperiode

 1. Ønsker lejeren at købe blæseren efter endt lejeperiode, skal lejeren kontakt Njordisk på telefon 2559 2927 eller mail info@njordisk.dk
 2. Lejen vil blive fratrukket blæserens faste fulde pris
 3. Lejeren kan betale det resterende beløb via bank overførsel
 4. Ønsker lejeren at benytte Anyday til at betale det resterende beløb i afdrag, skal dette oplyses til Njordisk, som vil sende et betalingslink til lejeren.
  Med Anyday kan du dele din betaling op i 4. Du betaler 25 % når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday.
  Læs vilkår for Anyday her: www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du modtager varen. Hvis du ønsker at få ydelsen leveret før fristen udløber, kan du give dit udtrykkelige forudgående samtykke til, at leveringen begyndes, og at fristen stopper, når ydelsen er fuldt leveret.

I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber, når ydelsen er fuldt leveret.
Du bevarer altså din fortrydelsesret, mens arbejdet eller leveringen står på.

Hvis du har givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling for det arbejde, der allerede er leveret.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra vi indgår aftalen til at give os besked om, at du vil fortryde aftalen. Du kan sende en mail til info@njordisk.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage.

Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve rimelige omkostninger for det arbejde, der allerede er leveret.
Omkostningerne vil dække det antal dage du har haft iTeraCare blæseren samt fragtomkostninger.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Reklamation

Købelovens regler gælder for varekøb. Det betyder, at du som udgangspunkt ikke har 2 års reklamationsret.
Men er du ikke tilfreds med ydelsen kan du naturligvis kontakte os på info@njordisk.dk Reklamationen skal komme straks.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt mailadresse for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

 For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr  

Bestemmelse og anvendelse

 1. iTeraCare blæseren må ikke fremlejes eller lånes ud til tredjemand
 2. Lejeren erklærer sig indforstået med at iTeraCare blæseren er et certificeret elektrisk apparat. Det er certificeret som ”sikker i brug” og afgiver ingen sundhedsskadelig stråling.
  Produktet har CE-certificering og godkendt til salg i Danmark. iTeraCare-blæseren er ikke et medicinsk apparat og producenten samt distributører rådgiver ikke i helbredsmæssige og sygdomsrelaterede anliggender. Lejeren er gjort bekendt med, at blæseren ikke er et medicinsk apparat og at det ikke er beregnet til at kunne stille en diagnose. iTeraCare blæserens virkning kan ikke erstatte en professionel terapeuts behandling eller dennes diagnose. Det er således lejerens eget ansvar at anvende iTeraCare. Tal altid med egen læge ved sygdom, brug af medicin og/eller andet helbredsrelateret og gerne før brug.
 3. Lejeren skal være 18 år og er ansvarlig for at opbevare iTeraCare blæseren forsvarligt i lejeperioden, herunder forsikre mod tyveri/hærværk og brand. Lejeren bærer det fulde ansvar og er erstatningspligtig. Bortkommer eller beskadiges blæseren/dele erstattes det af lejeren.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 
Personoplysningerne registreres hos CosMilo ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på njordisk.dk er CosMilo ApS.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@njordisk.dk

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Njordisk.dk
Nørregade 28
6100 Haderslev

E-mail: info@njordisk.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

_____________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _________________________

Forbrugerens navn: __________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  _______________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: ___________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Kontakt

Skulle der opstå spørgsmål, eller problemer er lejeren velkommen til at kontakte Njordisk på telefon 2559 2927 eller mail info@njordisk.dk

Lejevilkårene er senest opdateret den 13.5.2023