E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Hjælp til vægttab og udrensning af kroppen?

Vores SKNY te er det naturlige valg

Udrensende te til vægttab

Vores unikke te, Skny Te, er vores flagskib og udviklet til vægttab.
Lige så mild og blød, som kvæden er, lige så effektiv er den i forhold til de sammensatte ingredienser.

Med en ingrediensliste der indeholder Grøn te, Maté te, Guarana m.m., har vi kombineret flere aktive ingredienser, som effektivt udrenser, mindsker sukkertrangen, sænker appetitten og booster din energi. 

Nogle gange tager det tid at ændre sine vaner og få et godt vægttabsforløb. Derfor har vi lavet tilbud til dig, som ønsker at gå all in.

Læg 3 pakker i kurven og betal kun for 2*.
* Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter. Rabatten bliver først synlig, når du trykker på kurven, eller går til betaling.

Posen indeholder 60 kopper te.

Hvad indeholder vores udrensende te?

Vi har sammensat en vegansk te, hvor du får bugt med sukkertrangen, naturligt nedsætter appetitten, udrenser kroppen og giver dig en øget energi hele dagen. 

De unikke ingredienser i teen medvirker til, du føler dig godt tilpas og øger kroppens forbrænding. 

Gå all in med vores 3 for 2 tilbud. Læg 3 pakker i kurven og betal kun for 2*
*Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.
Rabatten bliver først synlig, når du trykker på kurven, eller går til betaling.

All Day Cleanse med Skny Tea

Vi anbefaler, du drikker 2 kopper te om dagen.

Du kan med fordel starte dagen med en kop om morgenen, så du kickstarter din forbrænding og sparker din krop i gang med det samme. Men du bestemmer helt selv.

Måske passer det bedst ind i din dagligdag med en kop formiddagste og en kop eftermiddagste, så du nemmere kommer igennem “ulvetimen” og undgår snack-trangen.

Dog anbefaler vi ikke at drikke teen sent om aftenen, da den giver energi, hvorfor du kan have svært ved at falde i søvn efterfølgende.

Vi ved at ting tager tid og ofte skal man bruge noget tid på at få ændret sine vaner og komme i mål med sit vægttab. Derfor har vi lavet en pakke til dig, som ønsker at gå all in. 

Læg 3 pakker i kurven og betal kun for 2*
*Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter. Rabatten bliver først synlig, når du trykker på kurven, eller går til betaling.

Du kan lave teen på både koldt og varmt vand. Brug 1 tsk pr. kop. Trækketid: 4-6 minutter.

Der er ca. 60 kopper te i pakken (1 tsk er ca. 1 g, og posen indeholder 63 g).

Anbefalet dagsdosis er 2 kopper. 

– Anbefalet dagsdosis bør ikke overstiges. Teen opbevares mørkt og tørt og ikke tilgængeligt for børn. 
– Produktet må ikke bruges af eller sælges til personer under 18 år.
– Bør ikke drikkes af gravide og ammende uden aftale med egen læge, da produktet indeholder naturligt koffein. 
– Udtalelserne på hjemmesiden er ikke gennemgået af fødevarestyrelsen
– Produktet er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle eller forbygge nogen former for sygdomme.
– Resultater kan variere og vil ikke være ens for alle

Kickstart din sundhed: Yderligere information om vores rensende Skny te

Giv dig selv en kickstart med vores revolutionerende te – en ægte ekspert i at rense kroppen og understøtte vægttabsprocessen. Vores specialdesignede blanding, kendt som Skny Te, er nøje udvalgt for sin dybdegående effekt på kroppens naturlige processer, og står klar til at blive din tro følgesvend på rejsen mod et lettere og mere vitalt jeg.

Oplev den harmoniske balance mellem smag og effektivitet. Med en nøje sammensat opskrift, der omfavner både tradition og innovation, har vi skabt en te, der ikke blot smager himmelsk, men også arbejder hårdt for at booste din forbrænding, rense ud i toksiner og dæmpe den evige sukkertrang. Din krop vil takke dig, og din vej til vægttabet bliver en behagelig rejse frem for en kamp.

Vores rensende Skny Te er en skattekiste af naturlige ingredienser: grøn te, der er kendt for sin metaboliske magi; maté te og guarana, som giver et naturligt energiløft; enebær og fennikel, der understøtter kroppens udrensning; og en symfoni af ribs, kvæde, citrongræs og solsikkeblade, der afrunder smagen og bringer kroppen i balance.

Med 60 kopper magi i hver pakke, har du alt, hvad du behøver for at sætte skub i dit vægttab og opnå en dybdegående udrensning af kroppen. Husk, at balance er nøglen; nyd to kopper af denne kraftfulde bryg dagligt og mærk forskellen. Vores te er designet til at passe ind i enhver livsstil, så du kan nyde den både morgen og eftermiddag – bare husk, at den energigivende effekt er bedst undgået sent på aftenen.

Tag springet og lad vores rensende Skny Te blive din ledsager mod et sundere, lettere liv. Med hvert sip tager du et skridt nærmere dit mål, støttet af naturens egne mirakler.

Vælg at gøre en forskel i dag – for dig selv og din krop.