E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Æske med 5 krystalsten

Forkæl dig selv, eller en du holder af med denne smukke æske fyldt med magiske egenskaber fra krystallernes verden.

Indeholder 5 forskellige mineral- og krystalsten

kr. 275,00

På lager

Beskrivelse

Smuk æske med 5 forskellige rå mineral- og krystalsten. Indeholder Turmalinkvarts, Rosenkvarts, Kvarts Geode, Ametyst og Pyrit.

Forkæl dig selv, eller en du holder af med denne smukke æske fyldt med magiske egenskaber fra krystallernes verden.

Turmalin kvarts forener egenskaberne af turmalin og bjergkrystal. Det legemliggør de beskyttende og jordnære aspekter af turmalin samt de rensende og klare energier fra bjergkrystal. Meget kraftfuld.

Rosenkvarts er frem for alt andet kærlighedens og forholdets sten, hvilket kan forklare dens popularitet. Som alle varianter af kvarts er rosenkvarts en universel helbredende sten og er alsidig i sine fysiske og metafysiske anvendelser. Dens vibration er nærende, blid, trøstende og beroligende.

Kvarts Geode er højvibrerende sten. De er forbundet med det tredje øje chakra og kronchakraet. Især de hvide eller gennemsigtige krystaller har en stærk effekt.

Ametyst-helbredende egenskaber er forbundet for at åbne dit øje og udvide bevidstheden ud over det fysiske område. En stærk helbredende sten, der fremmer åndelig opvågning, giver stabilitet og perfekt fred.

Pyrit repræsenterer rigdom, penge, overflod og velstand. Det er en fantastisk sten til at tiltrække positiv energi ind i ens virksomhed ved blot at placere en Pyrit på dit skrivebord, på dit arbejdsområde eller på dit kontor. Pyrit styrker sindet ved at stimulere ens mentale fingerfærdighed, intellekt og hukommelse. Det stimulerer også energiniveauer, vitalitet, motivation og vedholdenhed.

Dette er et naturprodukt, så farve, form og størrelse kan variere og afvige fra billedet.

Yderligere information

Vægt 283 kg
HDsign

Indeholder Turmalinkvarts, Rosenkvarts, Kvarts Geode, Ametyst og Pyrit.