E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Guld Sheasmør 500ml.

Koldpresset, uraffineret og certificeret Guld Sheasmør i den højeste kvalitet, lavet af vildt indsamlede Sheanødder. 100% ren og uden tilsætningsstoffer.

kr. 399,00

På lager

Beskrivelse

Guld Sheasmør, koldpresset

Sheasmør er rig på umættede fedtsyrer og vitaminer som tilfører huden fugt. Guld Sheasmør er koldpresset, hvorved at næringsstofferne er særligt velbevaret. Den er vandfri og derfor ideel til beskyttelse mod kulde om vinteren.

I Afrika bruges Sheasmør traditionelt til hudpleje, specielt til tørre områder og/eller hudområder som er belastet af dagens gøremål, herunder ru albuer, revnet hæle, hænder der sprækker m.m. Guld Sheasmør kan bruges som ansigtscreme, kroppen, læbepomade, hårbalsam og kur, ren eller blandet med andre ingredienser. Det gyldne Sheasmør hjælper huden med at gå fra ru og tør til at blive fløjlsblød igen fra første påføring. Gyldent Sehasmør er kendetegnet ved sin gyldne farve og duft af hvid chokolade.

Indeholder 500 ml.

Anvendelse:

 PREMIUM kvalitet, da den er koldpresset, uraffineret og certificeret
  Fugter tør og følsom hud
  Når det er koldt, danner det en varmende hinde over huden, der også beskytter mod tab af fugt.
  Fremstillet i Ghana
 Vegansk og 100% økologisk og ikke testet på dyr
  Miljøvenlig i en glaskrukke
  Dufter behageligt af hvid chokolade
  Sidst før dato for den aktuelle batch: 31. december 2024 (120 ml og 500 ml)

 

Oftest stillet spørgsmål:

Hvad er forskellen på økologisk sheasmør?

Guld Sheasmørret er koldpresset, hvilket betyder, at Shea-nødderne presses mekanisk for at opnå olien. Jislaines økologiske Sheasmør er derimod traditionelt fremstillet efter den afrikanske metode. Det betyder, at Sheanødderne er ristede. De ristede nødder moses sammen med vand til en masse, der derefter varmes op. Olien lægger sig i toppen og skummes af. Når den afkøles, får olien den faste konsistens som Sheasmør.

Guld Sheasmør er mere gylden end økologisk sheasmør. Den er lidt fastere at bruge og Guld Sheasmør har en mere intens duft end økologisk Sheasmør. Den dufter behageligt af hvid chokolade. Det økologiske Sheasmør har en mere subtil lugt, men en lidt røget i sammenligning.

Er Guld sheasmørret også økologisk?

Ja, Guld Sheasmør er lavet af vildt indsamlede Sheanødder og er 100 % ren og uden tilsætningsstoffer. Den økologiske kvalitet af Guld Sheasmør er blevet certificeret af ICADA.

Bliver renheden af ​​Sheasmør tjekket regelmæssigt?

Ja, hver batch analyseres, før den kommer til salg.

Er sheanødder underarten Paradoxa eller Nilotica?

Begge sheasmør fra Jislaine er lavet af sorten Paradoxa og har derfor en lidt fastere konsistens.

 

Ingredienser:

Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter)

Advarsel:
Sheasmør indeholder naturligt latexlignende komplekser og kan forårsage allergiske reaktioner hos personer med latexallergi.