E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Havtorn Sæbe bar

Kystnærs sæbe bar er en blød og skummende sæbe, lavet på en base af økologisk kokosolie, koldpresset dansk økologisk rapsolie fra Nyborggaard , sheasmør og havtorn olie.

kr. 72,00

På lager

Beskrivelse

Havtorn sæbe bar fra Kystnær

Kystnærs sæbe bar er en blød og skummende sæbe, lavet på en base af økologisk kokosolie, koldpresset dansk økologisk rapsolie fra Nyborggaard , sheasmør og havtorn olie. Sæben kan bruges på hele kroppen, som en kropssæbe, men er også helt ideel som håndsæbe. En sæbe bar er et plastfrit alternativ til flydende sæbe på flaske, som med sin faste form tager hensyn til miljø og klima.

Man kan med fordel komme sæbe baren i en sæbepose i hør, til eksfoliering, der efterlader huden blød og lækker.

Havtornserien er fremstillet af plejende olier, og havtornbærrets kraftige pigment giver den intense gule farve til sæberne. Vi har tilsat æteriske olier fra bergamotte, lime og ylang ylang, som giver en diskret med dejlig duft. Havtorn er en vildtvoksende tornebusk, der kræver masser lys og som tåler både kraftig vind og saltsprøjt, og vokser derfor helt optimalt ved kysterne.

Olien fra havtornbærret indeholder plejende egenskaber såsom fedtsyrer og antioxidanter, der gør havtornbærret helt ideel at bruge i hudpleje og sæber. Herudover, er havtorn rigt på karotin, C-vitamin, frugtsyrer og fedtsyrer.
Oliens sammensætning gør, at den virker regenererende, helende og forebygger fugttab.

Alle Kystnærs sæber er håndlavede lokalt hvor Lillebælt møder Haderslev Fjord. Den samme kyst hvor flere af sæbernes lokale ingredienser er fundet og plukket.

Alle ingredienser er plantebaserede og veganske🌱

Vægt: Minimum 55 g

Ingredienser:

cocos nucirera*(kokosolie), Brassica Campestris seed oil*(Rapsolie), Aqua, Sodium hydroxide,
Butyrospermum parkii*(Sheasmør), Hippophae Rhamnoides oil (Havtorn olie), Canango odorata flower oil,
Citrus bergamia reggio, Citrus aurantifolia (æteriske olier) (*økologisk)

Produktet indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi: Limonen, linalool, geraniol, citral, Benzylbenzoat, farnesol, benzylsalicylat, eugenol og citronellol

INCI: Citrus aurantium bergamia Fruit Oil
INCI: Citrus Aurantium Peel Oil
INCI: Cananga Odorata Flower Oil

Yderligere information

HDsign

Variant: Havtorn