E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Hyben Sæbe bar

Hyben sæbe baren er lavet på den lækreste hybenkerneolie, som er en mild vegetabilsk olie, der egner sig godt til moden, sart og skadet hud. Sæberne er med duft af æteriske olier, Rose, Bergamot og Lime.

kr. 72,00

På lager

Beskrivelse

Hyben sæbe bar fra Kystnær

Hyben serien er lavet på den dejligste olie fra hybenfrugten, koldpresset dansk økologisk rapsolie fra Nyborggaard, kokosolie, sheasmør -og selvfølgelig toppet med egen lokale tørret hybenrose.
Hybenkerneolie er en mild vegetabilsk olie, der egner sig godt til moden, sart og skadet hud. Oliens indhold af fedtsyrer stimulerer hovedbunden og er især god til tørt og kemikalie ødelagt hår. Den er yderst effektiv til hudpleje grundet dens mange egenskaber. Olien er nemlig er rig på essentielle omega-3 og -6 fedtsyrer, samt vitaminer som C-vitamin og A-vitamin, som er regenererende, opstrammende og cellefornyende.

Sæberne er med duft af æteriske olier, Rose, Bergamot og Lime.

Sæben kan bruges på hele kroppen, som en kropssæbe, men er også helt ideel som håndsæbe. En sæbebar er et plastfrit alternativ til flydende sæbe på flaske, som med sin faste form tager hensyn til miljø og klima. Man kan med fordel komme sæbebaren i en sæbepose i økologisk hør, til eksfoliering, der efterlader huden blød og lækker.

Alle Kystnærs sæber er håndlavede lokalt hvor Lillebælt møder Haderslev Fjord. Den samme kyst hvor flere af sæbernes lokale ingredienser er fundet og plukket.

Alle ingredienser er plantebaserede og veganske🌱

Vægt: Minimum 55 g

Ingredienser:

Cocos nucirera*(kokosolie), Brassica Campestris seed oil*(Rapsolie), Aqua, Sodium hydroxide,
Butyrospermum parkii*(Sheasmør), Rosa canina (Hybenkerneolie), Rose damascene flower, Citrus
bergamia reggio, Citrus aurantifolia (æteriske olier) (*økologisk)

Produktet indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi: Limonen, linalool, geraniol, citral, eugenol og citronellol

INCI: Citrus aurantium bergamia Fruit Oil
INCI: Citrus Aurantium Peel Oil
INCI: Rose absolute, Rosa damascene flower

Yderligere information

HDsign

Variant: Hyben