E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Mala armbånd med Bodhi frø

Bodhi frø, med deres karakteristiske rillede udseende og naturlige æstetik, skaber dette smukke Mala armbånd med 108 polerede Bodhi frø.

kr. 429,00

På lager

Beskrivelse

Mala armbånd med 108 smukke polerede Bodhi frø, den er lang nok til at kunne bruges til en halskæde.

Legenden siger at Siddhartha Gautama, en ung prins i det gamle Indien, for længe siden, i skyggen af ​​et Bodhi-træ fandt lyset og blev Buddha, den Opvågnede. Denne hellige begivenhed fandt sted for over 2.500 år siden og markerede den historiske begyndelse på det, vi er kommet til at kalde buddhisme. Selv nu, efter årtusinder, fortsætter mennesker over hele verden med at ære Bodhi-træet og dets frø for deres åndelige betydning. Disse frø menes at bære træets åndelige essens og bruges ofte i meditationspraksis og bønneceremonier.

Bodhi frø, med deres karakteristiske rillede udseende og naturlige æstetik, bruges ofte til at skabe Malas, som er perlerækker, der bruges til meditation og bøn. Bodhi frø Malas er populære blandt udøvere af meditation og yoga på grund af deres åndelige betydning og naturlige skønhed. At bære Bodhi frø smykker hjælper mennesker over hele verden med at få forbindelse til træets dybe rodfæstede visdom og jorde sig selv i dets ro.

Størrelse: Frø 1,2 cm.

Mala
En Mala er oprindeligt et hinduistisk og buddhistisk redskab til bøn og meditation. Det bruges til at tælle mantraer under meditation. Et mantra er en samling af ord, ofte fra sanskrit, som gentages flere – traditionelt 108 gange. Mens du gentager, fokuserer du på ordenes betydning og vibration, eventuelt kombineret med den medfølgende visualisering. Ved at træne i en meditationspraksis som denne, kommer dine tanker til ro, og din krop slapper af.

Mantraer

Mala med 108 perler bruges mens man reciterer eller synger mantraerne. 108 er det ideelle tal til alle slags formål. Det er vigtigt, at vores tanker bliver rene, mens vi reciterer eller synger mantraet. Mantra er den praktiske brug af hemmelige kræfter, som kan hjælpe vores fremskridt. Mantra betyder en samling af bogstaver fra alfabetet. Effekten vil ske ved at gentage mantraet igen og igen; dette bliver mere dybtgående, når man fortsætter denne recitation. Væsentlig er den lyd, der produceres, mens du reciterer. Denne lyd skaber et unikt spirituelt aftryk på den person, der reciterer. De siger, at et mantra er som et menneske; der er forskellige stadier at gå igennem, før man når den endelige effekt: “Rensning af mentale indtryk.” Der er forskellige mantraer med en iboende potentiel kraft; disse må kun personligt overføres fra Mester til indviet. Det er de såkaldte “Siddha-mantraer”. I buddhismen er den symbolske betydning af disse billeder “metode og visdom, det maskuline og feminine princip.” Disse tælleapparater bruges, mens de laver et retreat og reciterer 100.000 mantraer.