E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Mala armbånd med fjer vedhæng

Det smukkeste Mala armbånd med 21 perler af Rhodonit og grå kvarts og et smukt fjer vedhæng. Disse 2 sten symboliserer kærlighed og at sige farvel til de negative energier. Få ladet op og genopladet dit indre batteri.

kr. 319,00

På lager

Beskrivelse

Mala armbånd med 21 perler af Rhodonit, Grå kvarts og et fjer vedhæng.

Rhodonit er en sten, der siges at fremme kærlighed og medfølelse og hjælper med at holde hovedet koldt under drastiske begivenheder.
Grå kvarts renser negative energier og hjælper med at balancere forhold. Det er kendt for at hjælpe med at komme sig efter træthed og genoplade dit indre batteri.

Åndelig og symbolsk betydning af fjeren: Det er en almindelig overbevisning inden for forskellige religioner, at fjeren symboliserer overordnet åndelig udvikling. Fjeren repræsenterer styrke og vækst, såvel som håb og frihed. Fjeren symboliserer troen på os selv og universet. Som menneske fantaserer vi ofte om at sprede vores vinger for at flyve og føle os frie. I kristendommen symboliserer fjeren forbindelsen med himlen.

Mala

En Mala er oprindeligt et hinduistisk og buddhistisk redskab til bøn og meditation. Det bruges til at tælle mantraer under meditation. Et mantra er en samling af ord, ofte fra sanskrit, som gentages flere – traditionelt 21 eller 108  gange. Mens du gentager, fokuserer du på ordenes betydning og vibration, eventuelt kombineret med den medfølgende visualisering. Ved at træne i en meditationspraksis som denne, kommer dine tanker til ro, og din krop slapper af.

Yderligere information

HDsign

Variant: Rhodonit og Grå kvart