E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Mala armbånd med Lotus vedhæng

Smukt Mala armbånd med 108 perler af Amazon-sten (Amazonite). Amazonit er en kraftig beskytter mod negative energier og elektromagnetisk stråling. Balancerer tænkning og intuitiv visdom.

kr. 349,00

På lager

Beskrivelse

Smukt Mala armbånd med 108 perler af Amazon-sten (Amazonite). Armbåndet er lavet i elastik og kan bruges både til armbånd og som halskæde.

Amazonit er en kraftig beskytter mod negative energier og elektromagnetisk stråling. Balancerer tænkning og intuitiv visdom.

Mala

En Mala er oprindeligt et hinduistisk og buddhistisk redskab til bøn og meditation. Det bruges til at tælle mantraer under meditation. Et mantra er en samling af ord, ofte fra sanskrit, som gentages flere – traditionelt 108 gange. Mens du gentager, fokuserer du på ordenes betydning og vibration, eventuelt kombineret med den medfølgende visualisering. Ved at træne i en meditationspraksis som denne, kommer dine tanker til ro, og din krop slapper af.

Dette produkt er fri for nikkel, bly og cadmium; hvilket betyder, at sådanne elementer ikke er til stede eller i de begrænsede mængder, der er tilladt i henhold til de europæiske produktsikkerhedsstandarder.

Yderligere information

HDsign

Variant: Lotus vedhæng