E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Mala armbånd med Rudraksha

Få alle de positive effekter fra Lord Shivas guddommelige gave, ved at bære dette smukke Mala armbånd med 21 Rudraksha perler.

kr. 89,00

På lager

Beskrivelse

Det smukkeste Mala armbånd med 21 Rudraksha* perler.

Rudraksha (Elaeocarpus ganitrus) er Lord Shivas guddommelige gave til gavn for menneskeheden. Rudraksha betyder “Rudras tårer” (Lord Shiva); som er de helligste genstande med mystiske kræfter.

I tusinder af år har folk brugt perlerne til at opnå åndelige, materielle og medicinske fordele. Det menes, at en der bærer Rudraksha, er uberørt af synder og er beskyttet mod al negativitet. De naturlige elektromagnetiske egenskaber ved de hellige Rudraksha-perler har vist sig at forbedre koncentrationen, fokus og mental udholdenhed. Ifølge Ayurvediske skrifter kan det at bære Rudraksha have positive effekter på hjertet, nerverne og er godt til at lindre en person fra stress, depression, angst, hjertebanken, forhøjet blodtryk. For den spirituelle er dette en velsignelse i forklædning, da bæreren af ​​Rudraksha er i stand til at nå mål hurtigere – og virkningerne af ritualerne vil være ti gange mere effektive.

Størrelse: Perle 0,8 cm.

*På grund af naturlig variation kan farven på en Rudraksha Mala variere.

Mala
En Mala er oprindeligt et hinduistisk og buddhistisk redskab til bøn og meditation. Det bruges til at tælle mantraer under meditation. Et mantra er en samling af ord, ofte fra sanskrit, som gentages flere – traditionelt 108 gange. Mens du gentager, fokuserer du på ordenes betydning og vibration, eventuelt kombineret med den medfølgende visualisering. Ved at træne i en meditationspraksis som denne, kommer dine tanker til ro, og din krop slapper af.