E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Neutral Shampoo bar

Neutral Kystnær shampoo bar. Kystnærs neutral serie er helt uden tilsat duft. Den er mild og kan bruges af hele familien samt personer der ikke ønsker duft.

kr. 130,00

På lager

Beskrivelse

Neutral shampoo bar fra Kystnær

Kystnærs neutral serie er helt uden tilsat duft. Den er mild og kan bruges af hele familien. Serien er særligt god til folk med sart hud eller hovedbund eller dem, der bare foretrækker sæber uden duft.

Kystnærs shampoo bar er lavet på en blanding af lækre, overvejende økologiske olier, som nærer og plejer håret fra hårbunden og helt ud i spidserne. Shampooen skaber en fyldig og blød skum, som gør at man kun behøver at bruge ganske lidt produkt til hver vask. Baren skummer sågar i saltvand.

En shampoobar er et plastfrit alternativ til flydende shampoo på flaske, som med sin faste form tager hensyn til miljø og klima.

Vægt: Min 70gram

Anvendelse:

Fugt håret. Før baren rundt i håret til det skummer.
Stil baren fra dig og massér hår og hovedbund.
Vask håret til al shampoo er skyllet ud.
Brug Kystnær balsam bar ved behov.
Baren skal tørre ud mellem brug.

Kystnær shampoo bar kan bruges til ca. 30-40 hårvaske.

Alle Kystnærs sæber er håndlavede lokalt hvor Lillebælt møder Haderslev Fjord. Den samme kyst hvor flere af sæbernes lokale ingredienser er fundet og plukket.

Alle ingredienser er plantebaserede og veganske🌱

Ingredienser:

Sodium cocoyl isethionate, Cocamidopropyl betaine, cocos nucirera*(kokosolie), Panthenol, Hydrolizeret wheat protein (Hvedeprotein), Brassica oleracea italicas* (Broccoli olie), Triethyl citrate, Phenoxyethanol and Ethylhexyl Glycerin,  (*økologisk)

Yderligere information

HDsign

Variant: neutral