Njordisk

Rolig Nat Te

Træt af ikke at kunne sove? Njordisk Rolig Nat Te indeholder 12 forskellige ingredienser, som alle bidrager til at du nemmere kan finde ro i krop og sind, således du kan falde i søvn og få en god nats søvn.

kr. 159,00

På lager

Beskrivelse

Har du svært ved at falde i søvn? For lidt søvn er en langsom dræber og det er vigtigt at få en god søvn, for at vågne op udhvilet og holde din fysiske og mentale sundhed i top.

Vi har udviklet en økologisk og vegansk te med en mild og harmonisk smag – specielt udvalgt og sammensat til at hjælpe dig med at kunne falde til ro og få en god nats søvn.

Nydes før sengetid.

Brygning: 1 tsk. te overhældes med 2 dl. 80 grader varmt vand. Trækketid: 3-4 min.

Indeholder 28 gram
Njordisks egen kollektion

Ingredienser

Brændenælde*
Brændenælde indeholder mange forskellige sunde vitaminer, mineraler og er en anerkendt urt til din krop. Brændenælde er bl.a. kendt for at kunne hjælpe dig med at holde på vandet, så du ikke skal op flere gange om natten for at skulle tisse og få afbrudt din søvn.

Citronmelisse*
Citronmelisse er en kendt urt, også kaldet “hjertensfryd”. Citronmelisse har en naturlig beroligende effekt på krop og sind og de hjælper vores limbiske system med at slappe af, så kroppen og sindet får hjælp til at slappe af og du kan falde i en dyb søvn.

Kamille*
Kamille har i mange år været kendt som en urt, som hjælper dig med at sove bedre, samt alle dens antiinflammatoriske, antimikrobielle og antioxiderende virkninger. Kamille beroliger naturligt og længe blevet anvendt til at få din krop og sind til at slappe af. Dette skyldes at kamille indeholder luteolin, apigenin og bisabolol, disse substanser hjælper med at få muskelfibrene til at slappe af. Et kinesisk studie har vist at det også har en positiv effekt på nybagte mødre, i forhold til at sove bedre og bekæmpe fødselsdepressioner.

Moringa blade*
Moringa blade er fyldt med vitaminer, mineraler, proteiner, næringsstoffer og antioxidanter – det bliver af samme årsag også kaldet et “multivitamin” i naturlig form og det har flere positive egenskaber til at hjælpe kroppen med at forblive sund, og det er kendt for at forbedre søvnen. Moringa indeholder aminosyren tryptofan, som hurtigt kan omdannes til stoffet melatonin og serotonin, begge stoffer virker beroligende på hjernen og kan hjælpe på søvnløshed.

Grøn Mynte*
Grøn mynte indeholder forskellige æteriske olier, som kan virke sløvende på kroppen og gøre det nemmere for dig at falde i søvn. Den har samtidig en nedkølende virkning på kroppen, så lider du af svedeture, kan mynte være urten som kan hjælpe dig.

Grøn Te China Bancha*
Grøn Te China Bancha er en rig kilde til vitaminer, mineraler, catechiner og antioxidanter. Det hjælper kroppen med at slippe af med toksiner og holde sukkerniveauet i skak. Bancha indeholder meget lidt koffein og derfor fantastisk til at finde en god nats søvn med.

Kokos*
Kokos er rige på fedt og kostfibre, samtidig har den et højt indhold af mineraler og vitaminer, som har mange positive egenskaber på kroppen, huden og immunforsvaret. Kokos hjælper dig med at bekæmpe stressrelateret søvnløshed, samt søvnløshed der skyldes dårlig kost. Kokos vil hjælpe dig med hurtigere at falde i søvn.

Ringblomst*
Ringblomst er også kendt under navnet morgenfrue, som er en af de mest kendte medicinske planter, når vi taler om hudpleje. Morgenfrue blomsten er særlig kendt for sin betændelseshæmmende og slimløsnende effekt og bliver ofte anvendt i teer mod kvalme og forstoppelse.

Baldrian*
Baldrian har igennem århundrede været kendt for sine beroligende egenskaber, det har en afslappende effekt på spændte muskler og kan bekæmpe uro, så du nemmere falder i søvn. I dag er baldrian et godkendt naturlægemiddel og lægemiddelstyrelsen har givet grønt lys for at midlet har en positiv virkning på uro og søvnbesvær.

Hvedegræs*
Hvedegræs er rig på klorofyl, som sikrer ilt og næring til dine celler, samtidig med at det er fyldt med sunde aminosyrer, enzymer, vitaminer og mineraler og til forskel fra andre græsarter, er det en af de mest effektive og bliver af mange anset som nummer 1 kilde til vitaminer og mineraler, samtidig med at det forbedre ens mentale klarhed og søvn.

Katost*
Katost er en sund grønsag, som indeholder A. B og C-vitaminer og som i tusindvis af år været kendt for sin virkning på fordøjelsen og kronisk forstoppelse.

Johannesurt*
Johannesurt, også kendt som perikum benyttes ofte som naturlægemiddel ved tristhed og nedtrykthed. Johannesurt hjælper dig med at få en bedre mental tilstand, hvor du kommer i balance og får ro på dine følelser. Det er fantastisk til dig, som gerne vil have mere ro i kroppen, døjer med søvnbesvær, eller følelsesmæssige forstyrrelser.

Naturlig Aroma

* = Certificeret økologisk

Teen opbevares mørkt og tørt og ikke tilgængeligt for børn.
– Udtalelserne på hjemmesiden er ikke gennemgået af fødevarestyrelsen
– Produktet er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle eller forbygge nogen former for sygdomme.
– Resultater kan variere og vil ikke være ens for alle

Yderligere information

Vægt 0,028 kg