E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Rolig Nat Te

Træt af ikke at kunne sove? Rolig Nat Te indeholder 12 aktive ingredienser, som alle bidrager til, at du nemmere kan finde ro i krop og sind, således du kan få en god nats søvn.

kr. 159,00

På lager

Beskrivelse

Har du svært ved at falde i søvn? Prøv Rolig Nat Te

Njordisks egen kollektion

For lidt søvn er en langsom dræber, og det er vigtigt at få en god søvn, så du kan vågne op udhvilet og holde din fysiske og mentale sundhed i top.

Vi har udviklet en økologisk og vegansk te med en mild og harmonisk smag – specielt sammensat til at hjælpe dig med at kunne falde til ro og få en god nats søvn.

Nydes før sengetid.

Brygning: 1 tsk te overhældes med 2 dl 80 grader varmt vand. Trækketid: 3-4 minutter.

En pakke indeholder 28 g.

Brændenælde

Brændenældens naturlige beroligende egenskaber kan støtte en dybere og mere hvilende søvn ved at reducere betændelse og berolige kroppens systemer.

Citronmelisse

Kendt for sin evne til at lindre stress og angst, citronmelisse kan fremme afslapning og en rolig sindstilstand, hvilket gør det nemmere at falde i søvn.

Kamille

Kamille er en tidstestet søvnhjælper, der er berømt for sine beroligende egenskaber, som kan hjælpe med at afslappe sindet og musklerne, hvilket fører til en fredeligere søvn.

Moringa blade

Moringa indeholder aminosyrer, der kan forbedre søvnkvaliteten ved at fremme afslapning og reducere følelsen af træthed.

Grøn mynte

Dens lette beroligende effekt kan være hjælpsom for dem, der søger at slappe af før sengetid, og derved fremme en mere ubesværet overgang til søvn.

Grøn te China Bancha

Med lavere koffeinindhold end andre grønne teer, kan Bancha hjælpe med at reducere stressniveauer uden at forstyrre søvncyklussen.

Kokos

Kokos er rig på fibre og sunde fedtstoffer, som kan fremme mæthedsfølelse og stabilisere blodsukkeret gennem natten, hvilket kan bidrage til en roligere søvn.

Ringblomst

Ringblomst kan understøtte afslapning af kroppen og fremme en fredfyldt sindstilstand, der kan være gunstig for en god nats søvn.

Baldrian

Baldrianrod er bredt anerkendt for sin potentiale til at fremme afslapning og dyb søvn, og anses for at være en af de mest effektive naturlige søvnhjælpemidler.

Hvedegræs

Rig på magnesium, kan hvedegræs hjælpe med at afslappe musklerne og forbedre søvnkvaliteten ved at reducere spændinger og fremme en følelse af velvære.

Katost

Katost kan have beroligende virkninger og hjælpe med at regulere søvnrytmer, hvilket kan bidrage til en mere hvilende og uafbrudt søvn.

Johannesurt

Ofte brugt for sine antidepressive egenskaber, kan Johannesurt også hjælpe med at afbalancere humøret og fremme en afslappende effekt, hvilket er gunstigt for en god nattesøvn.

Naturlig aroma

 

Teen opbevares mørkt, tørt og ikke tilgængeligt for børn
– Udtalelserne på hjemmesiden er ikke gennemgået af fødevarestyrelsen
– Produktet er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle eller forbygge nogen former for sygdomme
– Resultater kan variere og vil ikke være ens for alle

Yderligere information

Vægt 0,039 kg