E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Sæbekassen

Sæbekassen er den perfekte pakke til dig, som er vild med den bløde skum fra Kystnærs sæber. Heri får du en tang sæbe, en havtorn sæbe og en hyben sæbe samt en loofah svamp til at stille sæben på.

kr. 220,00

På lager

Beskrivelse

Sæbekassen fra Kystnær

Sæbekassen er den perfekte pakke til dig, som er vild med den bløde skum fra Kystnærs sæber og som gerne vil prøve de forskellige varianter. Heri får du en tang sæbe, en havtorn sæbe og en hyben sæbe samt en loofah svamp til at stille sæben på.

Kystnærs sæbe bar er en blød og skummende sæbe, lavet på en base af økologisk kokosolie og dansk økologisk rapsolie. Sæben kan bruges på hele kroppen, som en kropssæbe, men er også helt ideel som håndsæbe. En sæbe bar er et plastfrit alternativ til flydende sæbe på flaske, som med sin faste form tager hensyn til miljø og klima. Man kan med fordel komme sæbe baren i en sæbepose i økologisk hør, til eksfoliering, der efterlader huden blød og lækker.

Alle Kystnærs sæber er håndlavede lokalt hvor Lillebælt møder Haderslev Fjord. Den samme kyst hvor flere af sæbernes lokale ingredienser er fundet og plukket.

Alle ingredienser er plantebaserede og veganske🌱

Vægt: Minimum 55 g pr sæbe

Ingredienser:

Hyben sæbe:

Cocos nucirera*(kokosolie), Brassica Campestris seed oil*(Rapsolie), Aqua, Sodium hydroxide, Butyrospermum parkii*(Sheasmør), Rosa canina (Hybenkerneolie), Rose damasceneflower, Citrus bergamia reggio, Citrus aurantifolia (æteriske olier)(*økologisk)

Havtorn sæbe:

Cocos nucirera*(kokosolie), Brassica Campestris seed oil*(Rapsolie), Aqua, Sodium hydroxide, Butyrospermum parkii*(Sheasmør), Hippophae Rhamnoides oil (Havtorn olie), Canangoodorata flower oil, Citrus bergamia reggio, Citrus aurantifolia(æteriske olier) (*økologisk)

Tang sæbe: 

Cocos nucirera*(kokosolie), Brassica Campestris seed oil*(Rapsolie), Aqua, Sodium hydroxide, Butyrospermum parkii*(Sheasmør), Mentha piperita (æteriske olie), FucucVesiculosus(tang)

Produktet indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi: Limonen, linalool, geraniol, citral, Benzylbenzoat, farnesol, benzylsalicylat, eugenol og citronellol

INCI: Mentha Piperita Oil
INCI: Citrus aurantium bergamia Fruit Oil
INCI: Citrus Aurantium Peel Oil
INCI: Cananga Odorata Flower Oil

Yderligere information

HDsign

Indeholder: Hyben, tang og havtorn