E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Salt Bar – Bodyscrub/

Salt bar Bodyscrub fra Kystnær – en nærende kropspeeling sammensat af geranium og bergamot.

Kombinationen af geraniumolie er kendt for sine fordele i forhold til blodcirkulationen og fungerer som en naturlig lymfedræner, der effektivt bekæmper væskeophobning og cellulite.

kr. 120,00

På lager

Beskrivelse

Kystnær Salt Bar – Bodyscrub med geranium og bergamot.

Kystnær Salt Bar er et unikt håndværk, fremstillet med gavmilde mængder af uraffineret Læsø havsalt, kombineret med nyttige olier. Den er beriget med geraniumolie, som er kendt for at forbedre kropscirkulationen og fungerer formidabelt i at rense lymfe systemet, der er effektiv mod væskeophobning og cellulite. Bergamotolie tilsættes for en beroligende virkning og anerkendes for sine hudforyngende fordele.

Denne Salt Bar fornyer din hud og efterlader den duftende, blød og glat. Tilfør dens ekstraordinære blanding af natur og luksus i din regelmæssige hudplejerutine og brug den 1-2 gange ugentligt.

Læsø Sydesalt, der er brugt i Salt Baren, bliver produceret i jernpander, varmet af træ fra øen selv. Dette er et utvetydigt uraffineret havsalt, lavet præcis som i gamle dage. Læsø salt tørrer først i kurve flettet med pil, og derefter på loftet over butikken, før det forsigtigt hældes i stofposer.

Kystnær sæber er håndlavede, hvor Lillebælt mødes Haderslev Fjord. Kystnær støtter lokale produktioner og bruger danske råvarer, så meget som muligt i deres sæbeproduktion.

Nyd fordelene ved Kystnærs traditionelle produktionsmetoder i din hudplejerutine.

Alle ingredienser er veganske🌱

Vægt: Minimum 70 g

Ingredienser:

Cocos nucirera*(kokosolie), Brassica Campestris seed oil*(Rapsolie), Aqua, Sodium hydroxide, Ricinus Communis Seed Oil, Moroccan lava ler, Sodium chloride (havsalt), Citrus aurantium bergamia Fruit Oil, Pelargonium Graveolens (æteriske olier) (*økologisk)

Produktet indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi: linalool, geraniol, citronellol, Citronellyl, Acetate, Isomenthone, Limone, Linelol.

INCI: Citrus aurantium bergamia Fruit Oil

INCI: Pelargonium Graveolens

Yderligere information

HDsign

Vegansk Salt bar