Skny Te

Vegansk udrensende te, som giver dig et energiboost. Desuden slipper du af med sukkertrangen, nedsætter appetitten og føler masser af velvære.

Drik 2 kopper om dagen.

kr. 239,00

På lager

Beskrivelse

Giv dit vægttab et boost med udrensende te

Njordisks egen kollektion

Vores veganske Skny Te, giver dig øget energi og bidrager til vægttab.

Den udrensende te indeholder 10 aktive ingredienser, herunder Grøn te, Maté te, Sort te, Guarana, Fennikel, Enebær, Ribs, Solsikkeblade, Kvæde og Citrongræs.

De unikke ingredienser medvirker til, du føler dig godt tilpas, får bugt med sukkertrangen, naturligt nedsætter appetitten, udrenser kroppen og opnår en øget forbrænding.

Drik 2 kopper te om dagen, én om formiddagen og én om eftermiddagen. Nyd det energiboost, din krop får, samtidig med du slipper trangen til søde ting.

Bland 1 tsk te i varmt eller koldt vand og lad det trække i 4-6 min.

Da Skny Te indeholder Grøn te, anbefaler vi, du ikke bruger kogende vand direkte, men at vandet er max 80 grader, når du hælder det over teen.

Mangler du en praktisk glaskande med te infuser til at tage med på farten? Se vores Skny Te sampakke her

Der er 60-62 kopper i en pose (63 gram).

 

Maté te

Teen indeholder masser af vitaminer, antioxidanter og mineraler, der bidrager til en god energi. Der er 196 aktive stoffer i Maté te, og den indeholder en slags koffein, som er lettere for nervesystemet at håndtere end kaffe. Den har en dejlig rund smag.

Grøn te

Grøn te er fyldt med antioxidanter og næringsstoffer. Grøn te hjælper med at forbrænde fedt og omdanne det til brændstof for kroppen, forbedrer stofskiftet og styrker alle de faktorer, som hjælper med at udskille fedtet effektivt fra kroppen.

Sort te

Sort te indeholder cirka halvt så meget koffein som en kop kaffe. Ud over koffeinen indeholder Sort te også andre aktive stoffer såsom flavonoider.

Enebær

Enebær er fyldt med en masse C-vitamin, antioxidanter og sunde næringsstoffer.

Fennikel

Fennikel er rig på antioxidanter og C-vitamin, som understøtter immunforsvaret. Fennikel hjælper med at fordøje fedtstoffer og dæmper appetitten i længere tid, så du ikke føler dig sulten så ofte. Fordelene er mange, og mange benytter Fennikel i kampen mod overvægt.

Ribs

Ribs er en god kilde til kostfibre, som gør din krop mæt og holder gang i forbrændingen. Samtidig indeholder Ribs meget vand og er derfor en kalorielet spise. Ribs er rig på A- og C-vitaminer, samt spækket med et hav af forskellige antioxidanter. Ribs er ligeledes rig på kalium, der styrker celler og muskler, samt kalcium der styrker knoglerne.

Kvæde

Kvæde er kendt for sit høje indhold af C-vitamin. Derudover indeholder Kvæde også meget A-vitamin og mineraler såsom fosfor, kalium samt kalcium. Kvæde er en bombe af antioxidanter.

Citrongræs

Citrongræs har en fantastisk egenskab til at udrense samt bidrage til, at huden trækker sig sammen og får en flot glød. Citrongræs passer perfekt sammen med en masse forskellige smage, fra f.eks andre kraftige krydderier og teblade, så teen får en perfekt rund balance. Citrongræs er en af de bedste ingredienser, en te kan indeholde.

Guarana

Guarana er naturlig rig på koffein, og er derfor en fantastisk energikilde. Guarana benyttes ofte til vægttab, da det har appetitnedsættende egenskaber, og det er et stimulerende middel for at mindske mental og fysisk træthed. Guarana indeholder umiddelbart flere antioxidanter end Grøn te, og det indeholder catechiner.

Solsikkeblade

Solsikkeblade indeholder mange nyttekomponenter. Solsikkeblade giver huden et sundt udseende. Solsikkeblade indeholder mange ekstra vitaminer, som giver dig en ekstra sund og velsmagende te.

Aromaer

Aromaer er med til at give smag og duft. Koffeinen, som findes blandt andet i Maté te og Guarana, er på EU-listen over Aromastoffer. Vores aromaer i teen er de naturlige fra Kvæden.

 

Anbefalet dagsdosis er 2 kopper.

– Anbefalet dagsdosis bør ikke overstiges.
Teen opbevares mørkt og tørt og ikke tilgængelig for børn
– Produktet må ikke bruges af eller sælges til personer under 18 år
– Bør ikke drikkes af gravide og ammende uden aftale med egen læge, da produktet indeholder naturlig koffein
– Udtalelserne på hjemmesiden er ikke gennemgået af fødevarestyrelsen
– Produktet er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle eller forbygge nogen former for sygdomme
– Resultater kan variere og vil ikke være ens for alle

Yderligere information

Vægt 0,083 kg