E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Stjernesjæl

Måske er vi alle stjernesjæle? Dette kortsæt er skabt for dem, der længes efter det mystiske og dybe.

Det hjælper dig med at åbne din sjæls gaver, forbinde dig med din mission, afdække din stjerneoprindelse, og huske, hvem du er kommet her for at være.

kr. 289,00

På lager

Beskrivelse

Stjernesjæl af Rebecca Campbell

Måske er vi alle sammen stjernesjæle? Dette kortsæt er skabt til dem, der længes efter det mystiske og det, der gemmer sig under overfladen. En dyb længsel efter at finde hjem, uden helt at vide hvor det er. En stjernesjæl er en ‘gammel’ sjæl, en, hvis sjæl har oplevet andre steder end Jorden.

Stjernesjæl Orakelkortsættet er designet til at hjælpe dig med at åbne op for din sjæls gaver. Hvert kort fungerer som en nøgle til at forbinde dig med din sjæle-mission, afdække din stjerne-oprindelse og huske, hvem du virkelig er. Gennem kortene får du indsigt i din indre visdom og guidance til at leve et liv i overensstemmelse med din sjæls formål.

Kortene guider dig til at udforske dine dybeste længsler og spirituelle rødder, hvilket gør det muligt for dig at finde mening og retning i livet. Ved at bruge dette kortsæt regelmæssigt, kan du opleve en dybere forbindelse til universet og din egen sjælsrejse.

Lad Stjernesjæl Orakelkortsættet være din guide til at opdage og omfavne din unikke sjælsrejse, finde hjem i dig selv, og leve et liv fyldt med mening og autenticitet.

Forfatter: Rebecca Campbell
Antal kort: 53
Sider i guidebogen: 138
Sprog: Dansk