E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Tang gaveæske

Kystnærs tang gaveæske er lavet som en lille forkælelse til dig selv, eller en du holder af. Gaveæsken indeholder en håndstrikket sæbepose i hør, samt en tangsæbe bar med duft af peppermint og en Loofah svamp til sæben.

kr. 135,00

På lager

Beskrivelse

Tang gaveæske fra Kystnær

Kystnærs Tang gaveæske er Kystnærs udgave af ‘den lille forkælelse’. En gave man kan give fordi man fik lyst til at gøre noget dejligt for sig selv eller en anden og man bestemmer helt selv anledningen.

Gaveæsken indeholder en håndstrikket sæbepose i hør, samt en tangsæbe bar med duft af peppermint og en loofah svamp til sæben.

Sæbepose i hør

Poserne er håndstrikket af Kystnærs naboer.
Brug posen til at opbevaring af din sæbebar i badet. Sæben skummer dejligt og posen giver en eksfolierende effekt. Blot skyl sæbeposen med sæben i, og skrub huden til den er blød og lækker.
Sæbeposen kan selvfølgelig også bruges ved din udebruser.

Vi anbefaler ikke opbevaring af shampoo bar i sæbeposen, da en shampoo bar har brug for at tørre godt i mellem brug.
Sæbeposen kan vaskes i maskine ved max. 40 °C

Tang Sæbe

Kystnærs sæbebar er en blød og skummende sæbe, der kan bruges på hele kroppen, som en kropssæbe, men er også helt ideel som håndsæbe.
Tang i Kystnær sæbebar er høstet i Lillebælt ved udmundingen af Haderslev Fjord.

Der er tilsat æterisk olie Peppermint, som giver en diskret men dejlig duft.

En sæbebar er et plastfrit alternativ til flydende sæbe på flaske, som med sin faste form tager hensyn til miljø og klima. Man kan med fordel komme sæbebaren i en sæbepose i økologisk hør, til eksfoliering, der efterlader huden blød og lækker.

Loofah svamp

Hos Kystnær bruges først og fremmest loofah svampen som en sæbeholder, så vandet kan løbe væk fra sæbe baren. Dette giver sæben mulighed for at tørre mellem brug, som gør at den holder længere, og man får mest muligt ud af produktet. Herudover, kan svampen også bruges til eksfoliering, opvask eller rengøring.

Loofah er en natursvamp og stammer fra en plante i agurkefamilien. Når den stadig er ung, kan frugten spises, men når det er modnet fuldt bliver den til en hård og fiberrig masse.

Kystnær bruger loofah som er fri for mikroplast, utrolig holdbar og naturligvis bionedbrydelig. Da loofah er et naturprodukt kan størrelse og udseende variere en smule.

Alle Kystnærs sæber er håndlavede lokalt hvor Lillebælt møder Haderslev Fjord. Den samme kyst hvor flere af sæbernes lokale ingredienser er fundet og plukket.

Alle ingredienser er plantebaserede og veganske🌱

Ingredienser:

cocos nucirera*(kokosolie), Brassica Campestris seed oil*(Rapsolie), Aqua, Sodium hydroxide, Butyrospermum parkii*(Sheasmør), Mentha piperita (æteriske olie), FucucVesiculosus(tang)

Produktet indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi: Limonen, linalool

INCI: Mentha Piperita Oil

Yderligere information

HDsign

Indeholder: Tang sæbebar, Loofah svamp, sæbepose