E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Armbånd Lavasten Rosenkvarts

Det smukkeste armbånd med lavasten og Rosenkvartssten, som symboliserer kærlighed og et kærligt skub til din udholdenhed.

kr. 95,00

På lager

Beskrivelse

Et smukt armbånd i en kombination af Lavasten og Rosenkvarts.

Rosenkvarts er frem for alt andet kærlighedens og forholdets sten, hvilket kan forklare dens popularitet. Som alle varianter af kvarts er rosenkvarts en universel helbredende sten og er alsidig i sine fysiske og metafysiske anvendelser.

Rosenkvarts er en blid, smuk, lyserød sten der bidrager med harmoni, positivitet og en feminin energi. Den står som den plejende og kærlighedsskabende krystal, som beskytter mod negative vibrationer og åbner for de positive energier, samtidig med at den er knyttet til vores hjertechakra – et hjertechakra, som er i balance medvirker til en krop og et sind i balance. Dens vibration er nærende, blid, trøstende og beroligende.

Lavasten giver dig et skub og giver dig vedholdenhed til at få afsluttet dine projekter og planer. Lavasten kan også bruges til essentielle olier, hvor på du kan dryppe din favorit duft og have den omkring dig hele dagen.

Størrelse: sten 0,6cm

Stjernetegn:
Jomfruen, Krebsen, Løven, Skorpionen, Stenbuk, Tyren, Vædderen, Vægten

Chakra:
Hjertechakra, Rodchakra

Krystaller er skabt i naturen og er helt unikke. Der kan godt forekomme ujævnheder i overfladen og din personlige krystal vil ikke være 100% identisk med den på billedet.