E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Armbånd med krystalsten

Smukt krystalarmbånd med Tigerøje, Syntetisk Turkis, Lavasten samt Lapis Lazuli krystalsten. Skaber rammer for ro og healing i krop og sind.

kr. 95,00

På lager

Beskrivelse

Armbånd lavet i 4 forskellige smukke krystalsten. Tigerøje, Lapis Lazuli, lavasten samt Syntetisk Turkis (farvet magnesit).

Størrelse: sten 0,8 cm.

Lapis Lazuli

Lapis Lazuli giver dømmekraft og visdom, den aktiverer dit højere selv og styrker dig i at træffe beslutninger og bringe din eventyrlyst frem. Lapis Lazuli er en helt fantastisk vidunderlig og kraftfuld sten og i det gamle Egypten mente man at denne smukke sten har helt magiske evner. Det er en meget kendt sten som er respekteret i mange forskellige kulturer, hvor den bliver brugt til smykker, statuer, amuletter m.m.

Stjernetegn: Jomfru, Skytte, Stenbukken, Vandmand, Vægten

Syntetisk Turkis

Syntetisk Turkis er en af de ældst kendte smykkesten og den bringer kærlighed og samhørighed med sig. Fylder dit sind med fred og giver dig mod og styrke til at konfrontere gammel angst, så du kan komme videre i din udvikling.

Stjernetegn: Skorpion, Skytten, Fisk

Tigerøje

Tigerøje fremmer solens og jordens energier og hjælper mod stress og følelsen af usikkerhed. Den giver dig styrke til at handle og guider dig i livets kompas. Giver stabilitet, styrke og drivkraft og blev båret om halsen for at beskytte mod onde ånder og forbandelser.

Stjernetegn

Jomfru, Løve, Stenbuk, Skorpion, Tvilling, Tyren

Lavasten

Lavasten hjælper dig med at se indad. Den kan næsten være insisterende og tvinge dig til at se, hvad du gemmer allerinderst. Den skaber et healende miljø og giver dig styrke, åbenhed og en stærkere vilje. Symboliserer styrke, beskyttelse og frugtbarhed.

Stjernetegn

Krebs, Tyren

Yderligere information

HDsign

Stenstørrelse 0,8 cm.