Beskrivelse
Ceremonial grade Matcha te
Ceremonial Grade Matcha Te fra Aromandise er en udsøgt teoplevelse, skabt af de fineste Tenchablade fra den første høst om foråret, også kendt som “first flush”. Denne matcha, som er af Gyokuro-kvalitet, er en af de mest eftertragtede og anvendes traditionelt til japanske teceremonier.
Dyrket i Uji-regionen nær Kyoto, der er berømt for sin produktion af te af højeste kvalitet, leverer denne matcha en intens, cremet smag med en frisk, urteagtig og delikat note.
Den dybe jadegrønne farve stammer fra bladets høje klorofylindhold, opnået ved at skærme planterne fra direkte sollys. Bladene dampes, tørres og males derefter omhyggeligt til et superfint pulver i en traditionel stenmølle, hvilket sikrer den højest mulige kvalitet og renhed i hver kop.
Perfekt til dem, der søger en autentisk og luksuriøs matchaoplevelse.
Læs mere om Matcha te i vores blog indlæg.
Sådan tilberedes en perfekt kop Matcha grøn te:
Du skal bruge:
– Piskeris af bambus
– Ske af bambus
– Matcha skål
– Si – evt. lille kopsi.
1. Varm skålen op med lidt varmt vand og tør den af
2. Tag to mål med lille top med skeen og si ned i skålen. (cirka halv teske)
3. Tilsæt 1,5 – 2 dl. 70 grader varmt vand i skålen.
4. Pisk i ca. et minut. Først hurtigt og til sidst meget langsomt for at lukke lufthuller i det skum, der dannes.
Ingredienser
Matchapulver (grøn te)*
*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens