E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

EMF Shield

Beskyt dig selv og dem du elsker mod de skadelige ikke-ioniserede EMF strålinger med Biofelt Resonans Teknologi.

Vores EMF Shield benytter 6 patenteret teknologier og har aldrig fejlet i test.

kr. 569,00

På lager

Beskrivelse

Beskyt dig selv og dem du elsker mod de skadelige ikke-ioniserede EMF strålinger med Biofelt Resonans Teknologi.

Stressfaktoren for den menneskelige krop er steget voldsomt i de sidste par årtier. Verden bliver fyldt med flere og flere skadelige stråler fra mobiltelefoner, computere, smart fjernsyn, elektroniske apparater og senest 5G mobilmaster, som påvirker din krop, hjerne og helbred.

Den måde vi håndterer smerter, skader, lidelser og stressfaktorer på kroppen har været en blomstrende industri inden for den medicinske verden. Typisk ved hjælp af forskellig medicin, som indtages i kroppen.

Med vores patenteret EMF Shield, kan du nu reducerer varmen som din mobiltelefon påvirker dit hoved via EMF stråler med 94% (målt over et telefonopkald på bare 3 min.) samt beskytte din krop og helbred for elektromagnetisk forurening fra 5G master, husholdningsapparater m.fl.

EMF shield er et lille sticker, som du nemt kan sætte på din mobiltelefon, computer, laptop, eller andet elektronisk apparat. Der er 2 i en pakke og du kan flytte det efter behov.

EMF Shield har en positiv effekt på:

  • Mobiltelefoner og mobilmaster, herunder 5G stråler.
  • Computer og laptops
  • Smart fjernsyn og målere
  • Enheder som sender og modtager elektronisk data
  • Elektroniske husholdningsapparater, mikrobølgeovn, føntørre m.fl.


Kan ikke benyttes af:

Hvis du er gravid
Hvis du har tendens til kramper
Har hjerteproblemer

Ansvarsfraskrivelse:

EMF Shield er ikke et medicinsk udstyr og producenten giver ingen medicinsk rådgivning. Brugere af den forstår, at det ikke er beregnet til at blive brugt som et medicinsk udstyr eller til diagnostiske formål. Dens brug er ikke beregnet til at erstatte medicinsk behandling eller rådgivning fra medicinsk uddannet sundhedspersonale.

Kontakt altid egen læge eller andet sundhedsfagligt personale med spørgsmål vedrørende eventuelle medicinske tilstande. Brugere af EMF Shield forstår at de anvender det på eget ansvar.

Yderligere information

Vægt 0,015 kg