E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

IonShield

Negative ioner har mange positive effekter for din krop – trods navnet.

Beskyt dig selv og din familie fra skadelige elementer, så som luftforurening, virus og bakterier med IonShield

kr. 3.600,00

På lager

Beskrivelse

Beskyt dig selv og din familie fra skadelige elementer, så som luftforurening, virus og bakterier med IonShield

Negative Ioner er ilt-atomer, som er ladet med en ekstra elektron. De bliver skabt i naturen når luftmolekyler brydes ned på grund af sollys, stråling og bevægelig luft og vand. og de er mest udbredt på steder omkring vand i bevægelse, såsom floder, vandløb, vandfald og havet. Hvilket og forklarer, hvorfor at vi føler os friske efter et bad eller en badetur. Selvom de hedder negative ioner, gør de intet negativt for din krop, tværtimod. Negative ioner fremmer en strøm af energi igennem din krop og eliminerer kilder til ubalance.

Du fylder din krop med negative ioner ude i den friske luft, en tur i skoven eller haven, hvorimod de højeste koncentrationer af positive ioner, som er skadelige for dig, findes i den forurenet storby, i kontormiljøer, industrielle områder, institutioner m.m.

Negative ioner minimerer de negative virkninger fra vores omgivelser.

IonShields negative ioner fjerner skadelige partikler som PM2.5, røg fra cigaretter, cigar og piber, samt stafylokokker,  bakterie, virus og pollen.

Negative ioner og Ionterapi hjælper med at forbedre dit velvære og har en positiv effekt på:
 • Forbedret energi niveau og humør:
  Forskning har vist at negative ioner hjælper med at normalisere serotoninniveauet i hjernen, som kan forbedre en persons humør positivt, selv hos patienter som kæmper med depressioner.
 • Bedre søvn:
  Negative ioner forbedre søvnkvaliteten og reducerer behovet for overskydende søvn. Så vi er fuldt udhvilet dagen efter.
 • Mentalt fokus og klarhed:
  Negative ioner øger iltniveauet og ar en positiv indvirkning på hjerneaktivitet, koncentration og stressreduktion.
 • Renser blodet:
  Negative ioner forbedrer blodgennemstrømningen og stimulerer cirkulationen af ilt i blodet, samtidig med at det hjælper med at rense blodkarrene.
 • Reducerer Frie radikaler:
  Negative ioner øger kroppens evne til at afværge frie radikaler, toksiner, bakterier og skadelige molekyler. Negative ion har mange antioxidant egenskaber, som hjælper med at rense luften for skadelige og forurenende stoffer og allergener.
 • Styrker immun apparatet, pH-niveauer og cellestofskiftet:
  Lave pH-niveauer nedsætter evne til at bekæmpe infektioner og vira. Det modsatte forbedrer immunitet, giver mere energi og bedre heldbred.
 • Styrker fordøjelsen og afbalancerer det autonome nervesystem.

 

Din naturlige vej til et sundt helbred.

Læs mere her


Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Kontakt venligst din læge ved tvivlsspørgsmål.

Yderligere information

Vægt 0,137 kg