E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Gua Sha Ansigtsruller Ametyst

Mærk og se en markant forskel på din hud, når du tilføjer Gua Sha ansigtsmassage til din daglige rutine. Gua Sha ansigtsmassage stimulerer blodcirkulationen, produktionen af kollagen og giver huden en dejlig og naturlig glød.

kr. 249,00

På lager

Beskrivelse

Gua Sha sten er rene og naturlige krystaller, en traditionel behandlingsteknik fra Kina, der er blevet benyttet igennem 1000vis af år.

Ametyst er en powerful krystalsten og smuk krystal i mange mønstre, som giver dig klarhed og tro. Den styrker det endokrine nervesystem. Den beskytter kroppen mod hovedpine, hudsygdomme, samtidig med at den er god til bekæmpe stress og nakkespændinger. Ofte benyttes Ametyst ved søvnproblemer og kan, med fordel, opbevares i soveværelset.

Gua Sha ansigtsruller bruges i ansigtet. Den øger blodcirkulationen, opstrammer huden, giver dybdegående massage og reducerer affaldsstofferne.

Krystaller er skabt i naturen og helt unikke, derfor kan der godt forekomme ujævnheder i overfladen og din personlige krystal vil ikke være 100% identisk med den på billedet.

Anvendelse:

Ansigtsruller:
Start med den store ende af rullen, hvor du med lette tryk ruller fra midten af panden og ud mod tindingen.
Efterfølgende bruger du den lille ende fra næsetippen og op imod panden, hvorefter du forsætter under øjnene med den lille ende af ansigtsrullen og ruller ud mod dine øre.

Benyt den store ende af rullen, fra siden af din næse og ud mod ørerne, lige som du også bruger den store ende fra midten af hagen og ud langs kæbekanten til ørene.
Gentag gerne 8-10 gange. Huden kan godt reagere på behandlingen og blusse lidt op.

Stjernetegn:
Fisk, Jomfruen, Skorpion, Tvilling, Vandmand, Vædder, Vægt

Chakra:
Pandechakra, Kronechakra

Krystaller er skabt i naturen og er helt unikke. Der kan godt forekomme ujævnheder i overfladen og din personlige krystal vil ikke være 100% identisk med den på billedet.