E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Gua Sha Ansigtsruller Rosenkvarts

Mærk og se en markant forskel på din hud, når du tilføjer Gua Sha ansigtsmassage til din daglige rutine.

Gua Sha ansigtsmassage stimulerer blodcirkulationen, produktionen af kollagen og giver huden en dejlig og naturlig glød.

kr. 249,00

På lager

Beskrivelse

Gua Sha sten er rene og naturlige krystaller, en traditionel behandlingsteknik fra Kina, der er blevet benyttet igennem 1000vis af år.

Rosenkvarts er en blid, smuk, lyserød sten der bidrager med harmoni, positivitet og en feminin energi. Den står som den plejende og kærlighedsskabende krystal, som beskytter mod negative vibrationer og åbner for de positive energier.
Med en Rosenkvarts Gua Sha sten udvisker du de fine linjer og rynker, alt imens Rosenkvarts krystallen giver glød og liv til din hud, booster kollagen produktionen, mindsker sorte rander, øger blodcirkulationen og løsner spændinger.

Gua Sha Heart kan bruges til krop og ansigtet. Krystallen kan variere i farven fra pastellyserød til en dyb rosa.

Gua Sha sten og ansigtsruller bliver ofte kaldt for den naturlige botox og ved at forbedre smidigheden i huden og løsne bindevævet reducerer du naturligt rynker og spændinger i ansigtet.

Anvendelse:

Ansigtsruller:
Start med den store ende af rullen, hvor du med lette tryk ruller fra midten af panden og ud mod tindingen.

Efterfølgende bruger du den lille ende fra næsetippen og op imod panden. Hvorefter du forsætter under øjnene med den lille ende af ansigtsrullen og ruller ud mod ørene.

Benyt den store ende af rullen, fra siden af din næse og ud mod ørerne samt fra midten af hagen og ud langs kæbekanten til ørene.
Gentag gerne 8-10 gange. Huden kan godt reagere på behandlingen og blusse lidt op.

Stjernetegn:
Jomfruen, Krebsen, Stenbuk, Tyren, Vægten

Chakra:
Hjertechakra, Rodchakra

Krystaller er skabt i naturen og er helt unikke. Der kan godt forekomme ujævnheder i overfladen og din personlige krystal vil ikke være 100% identisk med den på billedet.