E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Kalabaskrus med sugerør

Nyd en velsmagende te i et smukt kalabaskrus med tilhørende bombilla stålsugerør.

Kruset er udskåret af et udhulet flaskegræskar og indeholder 150ml.

kr. 140,00

På lager

Beskrivelse

Kalabaskrus med sugerør – oplev autentisk mate i håndlavet design

Tag på en smagfuld rejse med et autentisk kalabaskrus til mate, brygget på traditionel vis. Kruset er håndlavet af et udhulet flaskegræskar, hvilket giver det en rustik og autentisk charme, der fordyber din oplevelse af denne sydamerikanske drik.

Med det medfølgende stålsugerør, også kaldet en bombilla, kan du nyde din mate helt uden besvær. Bombillaen er designet med et praktisk filter i bunden, som effektivt holder matebladene tilbage, så du får en ren og velsmagende drik. Krusets krave og sugerør er lavet af rustfrit stål, der sikrer både holdbarhed og en elegant finish, som gør hver kop til en særlig oplevelse.

Kalabaskruset har en kapacitet på 150 ml, hvilket gør det ideelt til at nyde den fyldige smag og de sociale traditioner, der er knyttet til mate. Mate er ikke kun kendt for sin lækre smag og koffeinindhold, men også for den hyggelige fællesskabsfølelse, der følger med.

Tips til brug.

Kalabaskruset er lavet af et udhulet flaskegræskar, og derfor anbefales det, at følge disse instruktioner før brug for at fjerne støv og rester, men også for at gøre kruset vandtæt og udfylde eventuelle små revner.

Før du bruger kalabaskruset for første gang, skal du fylde kruset 3/4 op med mateblade og fylde op med varmt vand. Lad det stå sådan i 12 timer. Tøm derefter kruset: tag alle matebladene op med en ske, skyl kruset med rent vand, og skrab let indersiden af kruset med en ske, for at løsne alle eventuelle rester. Tør derefter kruset af.

Vedligeholdelse

Sørg for at vaske, samt grundigt tørre dit kalabaskrus efter brug, så der ikke efterlades fugt på krusets inderside.

Sådan laver du mate:
1. Fyld kruset 1/2 – 3/4 op med mateblade.
2. Tilt kruset let, så matebladene lægger sig i den ene side og former en naturlig skråning nedad i kruset. Ryst evt. kruset let for at tvinge matebladene på plads. Tryk let på bladene med din bombilla (sugerøret), så matebladene bliver presset let sammen.
3. Fyld kruset halvt op med koldt vand – dette hældes ned i modsatte side af matebladene, som derefter vil absorbere vandet.
4. Lad kruset være tiltet i cirka 30 sek. med det kolde vand i.
5. Kog vand. Vandet til mate bør være 65°-85°C.
6. Sæt en tommelfinger på mundstykket af bombillaen (sugerøret) og sæt den ned i kruset, der hvor du hældte koldt vand i.
7. Fyld op med kogt vand (65°-85°C) og nyd en traditionel mate.

Du kunne også være interesseret i...