E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Krystal træ Bjergkrystal

Smukt dekorativt krystal træ med Bjergkrystal sten. Bjergkrystal er en kraftfuld helbredende sten og energigiver. Det stimulerer klar tænkning og opfattelse

kr. 99,00

På lager

Beskrivelse

Krystal træ med Bjergkrystal sten til at dekorere ethvert rum med krystalstenens helbredende kraft.

Træfoden er lavet af Neem-træ – fra et træ i mahognifamilien hjemmehørende på det indiske subkontinent. Det er kendt for både sin behagelige aroma og dets medicinske og metafysiske egenskaber, hvilket gør det til et symbol på helbredelse, beskyttelse og åndelig vækst.

Bjergkrystal er en kraftfuld helbredende sten og energigiver. Det stimulerer klar tænkning og opfattelse. Det støtter dig i at forbinde dig med din indre visdom. Bjergkrystallen renser og styrker dine energier og betegnes som mesterkrystallen over alle krystaller. Kan med fordel bruges sammen med de andre krystaller og øge effekten af dem, samtidig med at den bringer harmoni og balance ind i dit liv. Bjergkrystallen har den stærkeste energi og healing.

Størrelse: 18 cm

Stjernetegn:
Løve, Stenbuk, Tyren, Tvilling, Vandmanden, Vædderen, Vægten

Chakra:
Kronechakra

Krystaller er skabt i naturen og er helt unikke. Der kan godt forekomme ujævnheder i overfladen og din personlige krystal vil ikke være 100% identisk med den på billedet.

Yderligere information

Vægt 0,160 kg
HDsign

Størrelse: 18 cm.