E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Mala armbånd med Ohm vedhæng

Smukt Mala armbånd med 21 perler af 3 forskellige kraftfulde sten – Ametyst, Blå Aventurin, Bjergkrystal samt et flot Ohm vedhæng.

kr. 319,00

På lager

Beskrivelse

Smukt Mala armbånd med 21 perler af Ametyst, Blå Aventurin, Bjergkrystal og Ohm vedhæng.

Ametyst har en åndelig kvalitet, der kan bruges til at hjælpe med at komme ind på højere niveauer af bevidsthed. Det kan tjene som en bro mellem det fysiske og det æteriske rige.

Aventurin hjælper dig med at gøre dine drømme til virkelighed. Det stimulerer beslutningstagning, entusiastisk indsats og kreativitet.

Bjergkrystal eller klar kvarts er en kraftfuld helbredende sten og energigiver. Det stimulerer klar tænkning og opfattelse. Det støtter dig i at forbinde dig med din indre visdom. Renser og styrker både den energiske og fysiske krop.

Størrelse: sten 0,8 cm.

Mala

En Mala er oprindeligt et hinduistisk og buddhistisk redskab til bøn og meditation. Det bruges til at tælle mantraer under meditation. Et mantra er en samling af ord, ofte fra sanskrit, som gentages flere – traditionelt 21 eller 108 gange. Mens du gentager, fokuserer du på ordenes betydning og vibration, eventuelt kombineret med den medfølgende visualisering. Ved at træne i en meditationspraksis som denne, kommer dine tanker til ro, og din krop slapper af.

Yderligere information

HDsign

Variant: Blå Aventurin, Bjergkrystal, Ametyst