E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Krystal træ Chakrasten

Krystalstenstræ med chakrafarvede krystalblade. Ametyst, Lapi Lazuli, Bjergkrystal, Gylden kvarts, Karneol, Grøn Aventurin og Rød Jaspis.

kr. 99,00

På lager

Beskrivelse

Krystalstenstræ med chakrafarvede krystalblade til at dekorere ethvert rum med krystallens helbredende kraft.

Træfoden er lavet af Neem-træ – fra et træ i mahognifamilien hjemmehørende på det indiske subkontinent. Det er kendt for både sin behagelige aroma og dets medicinske og metafysiske egenskaber, hvilket gør det til et symbol på helbredelse, beskyttelse og åndelig vækst.

Størrelse: 18 cm.

De anvendte ædelstene er som følgende (pr. chakra):

Muladhara – Rød jaspis

Rød Jaspis er en af de mest healende sten. Den fremmer din beslutsomhed og robusthed, samtidig med at den giver ro, tryghed og stabilitet. Den giver dig troen på, at det du er i gang med nok skal gå.
Stjernetegn: Vædderen, Løven og Skytten

Swadhistana – Karneol

Karneol giver dig energi og styrker dit selvværd. Det siges at være en positiv sten, som spreder livsglæde og giver ro og tryghed, samtidig med at den stimulerer din kreativitet.
Stjernetegn: Vædderen

Manipura – Gylden kvarts

En healende sten som giver det gyldne lys fra universet mulighed for at strømme ned til dig. Giver velvære, optimisme, åndelig og spirituel opvågning.
Stjernetegn: Jomfru og Løve

Anahata – Grøn Adventurin

Grøn Aventurin hjælper med at gøre dine drømme til virkelighed. Det stimulerer beslutningstagning, entusiastisk indsats og kreativitet. Er også forbundet med hjertechakraet og
Stjernetegn: Jomfru, Krebsen, Løve, Skytten, Stenbukken, Tyren, Vædderen og Vægten

Vishuddha – Bjergkrystal

Bjergkrystal bringer klarhed, fokus og balance ind i dit liv. Den er understøtter de andre krystaller og kan bruges til at rense samt oplade dem. Bjergkrystal giver dig visdom og styrker dig.
Stjernetegn: Løve, Stenbuk, Tyren, Tvilling, Vandmanden, Vædderen og Vægten

Ajna – Lapis Lazuli

Lapis Lazuli giver dømmekraft og visdom, den aktiverer dit højere selv og styrker dig i at træffe beslutninger og bringe din eventyrlyst frem.
Stjernetegn: Jomfru, Skytte, Stenbukken, Vandmand, Vægten

Sahasrara – Ametyst

Ametyst er en lillafarvel kvartskrystal som har en åndelig kvalitet og som kan bruges til at få adgang til højere niveauer af bevidsthed. Den understøtter positive vibrationer, men den renser kroppen for negative energier.
Stjernetegn: Fisk, Jomfru, Skorpion, Vandmand

 

Yderligere information

HDsign

Størrelse: 18 cm.