E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Krystal træ Rosenkvarts

Krystalstens træ med Rosenkvarts. Rosenkvarts er en blid, smuk, lyserød sten der bidrager med harmoni, positivitet og en feminin energi.

kr. 99,00

På lager

Beskrivelse

Krystalstenstræ med rosenkvartsblade, til at dekorere ethvert rum med krystallens helbredende kraft.

Træfoden er lavet af Neem-træ – fra et træ i mahognifamilien hjemmehørende på det indiske subkontinent. Det er kendt for både sin behagelige aroma og dets medicinske og metafysiske egenskaber, hvilket gør det til et symbol på helbredelse, beskyttelse og åndelig vækst.

Rosenkvarts er frem for alt andet kærlighedens og forholdets sten, hvilket kan forklare dens popularitet. Som alle varianter af kvarts er rosenkvarts en universel helbredende sten og er alsidig i sine fysiske og metafysiske anvendelser.

Rosenkvarts er en blid, smuk, lyserød sten der bidrager med harmoni, positivitet og en feminin energi. Den står som den plejende og kærlighedsskabende krystal, som beskytter mod negative vibrationer og åbner for de positive energier, samtidig med at den er knyttet til vores hjertechakra – et hjertechakra, som er i balance medvirker til en krop og et sind i balance. Dens vibration er nærende, blid, trøstende og beroligende.

Størrelse: 18 cm.

Stjernetegn:
Jomfruen, Krebsen, Stenbuk, Tyren, Vægten

Chakra:
Hjertechakra, Rodchakra

Krystaller er skabt i naturen og er helt unikke. Der kan godt forekomme ujævnheder i overfladen og din personlige krystal vil ikke være 100% identisk med den på billedet.

Yderligere information

Vægt 0,160 kg
HDsign

Rosenkvarts