E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Tilbud

Skny te sampakke

Med vores Skny te sampakke har du altid en kop i nærheden, så du er klar til din favorit te.
Sampakken indeholder:
1 pk. Skny te og 1 stk. te glas flaske (380ml.)

kr. 408,00 kr. 299,00

Beskrivelse

Nu skal du aldrig undvære din favorit te på farten. Vælg vores te og te glas flaske sampakke, så har du altid en lækker te glas kande lige ved hånden, så du kan lave din favorit te.

Sampakken indeholder 1 pakke Skny te og 1 stk. te glas flaske. (380ml.)
Te glas flasken findes i 4 forskellige farver, Champagne, Sort, Emerald, Rosa. Indeholder en te-infuser og er super nem at rengøre. Ønsker du en mindre flaske, har vi en sampakke til dig her

Skny te normal pris: 239,00
Te glas flaske normalpris: 169,00

Sampakke pris: Kun 299,00

Vejledning til at lave en kop varm te i vores te flaske:
1: Hæld en lille smule varmt vand i det store glas og ryst den, så du varmer glasset op
2: Efterfølgende putter du teen ind i det lille glas og det varme vand i det store glas (te infuseren skal være trykket på plads i midterdelen)
3: Skru alle delene sammen og efter ca. 5-10 sekunder, skal du lette trykket i te flasken ved let at skrue toppen lidt fra igen.
Når du har frigivet lufttrykket, kan du skrue flasken sammen igen og vende den på hovedet indtil teen har trukket det du ønsker.

OBS: Når man putter varmt vand i en flaske, kan der dannes et lufttryk, som du frigiver ved at følge ovenstående vejledning. 

Skny te:

2 kopper te om dagen giver dig øget energi i din hverdag samt bidrager til et vægttab.

Udrensende te med 10 aktive ingredienser, herunder Grøn te, Mate te, Sort te, Guarana, Fennikel, Enebær, Ribs, solsikkeblade, kvæde og citrongræs.

De unikke ingredienser i teen medvirker til at du føler dig godt tilpas, får bugt med sukkertrangen, naturligt nedsat appetitten, udrensning af kroppen og de hjælper med forbrændingen i kroppen.

Drik 2 kopper te om dagen, én om formiddagen og én om eftermiddagen. Nyd det energiboost din krop får samtidig med at du slipper trangen til søde ting.

Bland 1 tsk. te i varmt eller kold vand og lad det trække i 4-6 min.
Da vi har grøn te i vores te, anbefaler vi, at du ikke bruger kogende vand direkte, men at vandet er max omkring 80 grader, når du putter teen i det.

Der er 60-62 kopper i en pose. (63 gram)
Njordisks egen kollektion

Ingredienser:

Maté Te:
Teen indeholder masser af vitaminer, antioxidanter og mineraler, der bidrager til en god energi. Der er 196 aktive stoffer i Maté te og den indeholder en slags koffein, som er lettere for nervesystemet at klare end kaffe. Den har en dejlig rund smag

Grøn Te:
Grøn te er fyldt med antioxidanter og nærringsstoffer. Grøn te hjælper med at forbrænde fedt og omdanne det til brændstof for kroppen, forbedrer stofskiftet og styrker alle de faktorer som hjælper med at slippe af med fedtet fra kroppen mere effektivt end nogen anden drik.

Sort te:
Sort te understøtter et sundt immunforsvar. Sort te indeholder cirka halvt så meget koffein som en kop kaffe og ud over koffeinen indeholder sort te også andre aktive stoffer, såsom flavonoider.

Enebær:
Enebær er fyldt med en masse C-vitaminer, antioxidanter og sunde nærringsstoffer.

Fennikel:
Fennikel er rig på antioxidanter og C-vitaminer, det understøtter immunforsvaret. Fennikel hjælper med at fordøje fedtstoffer og dæmper appetitten i længere tid, så du ikke føler dig sulten så ofte. Fordelene er mange og mange benytter fennikel i kampen mod overvægt.

Ribs:
Ribs er en god kilde til kostfibre, som gør din krop mæt og holder gang i forbrændingen samtidig med at den indeholder meget vand og derfor er en kalorielet spise. Ribs er rig på A- og C-vitaminer, samt spækket med et hav af forskellige antioxidanter, der gør den understøtter et sundt immunforsvar. Ribs er ligeledes rig på kalium, der styrker celler og muskler, samt kalcium der styrker knoglerne.

Kvæde:
Kvæde er kendt for sit høje indhold af C-vitaminer. Derudover indeholder kvæde også meget A-vitamin samt mineraler såsom fosfor, kalium samt kalcium. Kvæde er en bombe af antioxidanter.

Citrongræs:
Citrongræs har en fantastisk egenskab til at udrense huden og kroppen, samt bidrage med at huden trækker sig sammen og giver en flot glød.
Citrongræs passer perfekt sammen med en masse forskellige smage, fra f.eks andre kraftige krydderier og teblade, så teen får en perfekt rund balance. Citrongræs er en af de bedste ingredienser som en te kan indeholde.

Guarana:
Guarana er naturlig rig på indhold af koffein og er derfor en fantastisk energikilde. Guarana benyttes ofte til vægttab, da det har appetitnedsættende egenskaber og det er et stimulerende middel for at mindske mental og fysisk træthed. Guarana indeholder umiddelbart flere antioxidanter end grøn te og det indeholder catechiner.

Solsikkeblade:
Solsikkeblade indeholder mange nytte komponenter. Solsikkeblade giver huden et sundt udseende. Solsikkeblade indeholder mange ekstra vitaminer, som giver dig ekstra en sund og velsmagende te.

Aromaer:
Aromaer er med til at give smag og duft. Koffeinen som findes i vores ingredienser, blandt andet Maté te og Guarana, er på EU-listen over Aromastoffer.
Vores aromaer i teen er de naturlige fra kvæden.

 

Anbefalet dagsdosis er 2 kopper.

– Anbefalet dagsdosis bør ikke overstiges.
Teen opbevares mørkt og tørt og ikke tilgængeligt for børn.
– Produktet må ikke bruges af eller sælges til personer under 18 år.
– Bør ikke drikkes af gravide og ammende uden aftale med egen læge, da produktet indeholder naturligt koffein.
– Udtalelserne på hjemmesiden er ikke gennemgået af fødevarestyrelsen
– Produktet er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle eller forbygge nogen former for sygdomme.
– Resultater kan variere og vil ikke være ens for alle

Yderligere information

Vægt N/A