E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Collagen Premium++ Natural Remedy Box

Tilsat naturligt bærpulver fra vilde blåbær, solbær og aronia, hvilket giver det en frisk og lækker smag uden behov for tilsat sukker, gluten, laktose eller andre tilsætningsstoffer.

Indeholder 30 x 8 gram portionsposer

kr. 625,00

På lager

Beskrivelse

Collagen Premium++ Natural Remedy Box Nordic Superfood

Nordic Superfood Collagen Premium++ Natural Remedy er et enestående sundheds- og skønhedsprodukt, der kommer i praktiske portionsposer, som er nemme at tage med på farten. Disse poser indeholder en nøje sammensat blanding af kollagen og jod, som begge spiller en afgørende rolle i at vedligeholde og forbedre forskellige kropsfunktioner og udseende.

Natural Remedy er beriget med jod, der bidrager til at opretholde normal hud samt understøtter produktionen af skjoldbruskkirtelhormoner og skjoldbruskkirtlens normale funktion. Derudover er jod essentielt for nervesystemets normale funktion og understøtter kognitive evner, hvilket gør det til et vigtigt næringsstof i dagligdagen. Kollagen, en anden nøgleingrediens, er kendt for sine evner til at forbedre hudens fugtniveau og elasticitet, hvilket resulterer i en mere ungdommelig og strålende hud. Derudover hjælper kollagen med at styrke håret, give det mere glans og fremme sundere, stærkere negle med øget vækst.

Hver daglig dosis af Natural Remedy består af 8 gram, hvoraf 5 gram er kollagen og 175 µg er jod. Produktet er tilsat naturligt bærpulver fra vilde blåbær, solbær og aronia, hvilket giver det en frisk og lækker smag uden behov for tilsat sukker, gluten, laktose eller andre tilsætningsstoffer. Dette gør det til et ideelt valg for dem, der ønsker et rent og naturligt supplement.

For at opnå de bedste resultater anbefales det at tage en portion Natural Remedy dagligt. Produktet blandes let i et glas vand eller din vandflaske med enhver form for væske, såsom havre-, mandel-, kokos-, ris- eller sojadrik. Du kan også bruge det som topping på yoghurt, grød eller blande det i en smoothie for at integrere det problemfrit i din daglige rutine.

Nordic Superfood Collagen Premium++ Natural Remedy er en effektiv og bekvem løsning for dem, der ønsker at forbedre deres skønhed indefra. Med 30 x 8 gram portionsposer er det nemt at sikre, at du får din daglige dosis af disse essentielle næringsstoffer, uanset hvor du befinder dig.

Pakken indeholder 30 x 8 gram portionsposer

Gravide kvinder og personer, der lider af en overaktiv skjoldbruskkirtel, bør være forsigtige med indtagelse af produkter, der indeholder jod.

Ingredienser:

Marint mikrohydrolyseret kollagen fra norsk torsk (Gadus Morhua). Vildtfanget i Nordatlanten, Norge (FAO27). Bærpulver fra vildtplukkede nordiske blåbær (Vaccinium myrtillus), aronia (Aronia melanocarpa), ribs (Ribes nigrum), tang(Ascophyllum nodosum).

– Bør ikke drikkes af gravide og ammende uden aftale med egen læge
– Udtalelserne på hjemmesiden er ikke gennemgået af fødevarestyrelsen
– Produktet er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle eller forbygge nogen former for sygdomme
– Resultater kan variere og vil ikke være ens for alle