E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Kollagen

Collagen er kroppens mest essentielle protein, der findes i hud, sener, ledbånd og knogler, og det giver væv styrke og struktur. Med alderen mindskes collagenproduktionen, hvilket kan føre til rynker, slap hud og ledproblemer.

Mange tager collagen-tilskud for at bevare hudens elasticitet og støtte sunde led og knogler. Collagen fås fra animalske kilder som kylling og fisk eller som kosttilskud.

Vi er glade for at kunne præsentere dig for Nordic Superfood og Plent, som begge er 2 unikke og fantastiske mærker inden for kollagen.

Nordic Superfood tilbyder 100% norsk marint collagen fra vildtfanget fisk fra Nordatlanten. Collagen er vores hovedprotein og den største bestanddel i hud, hår, negle, ledbånd og bindevæv. Dokumenteret effekt mod rynker og cellulite samt øget hudfugtighed med op til 35% efter 8 uger. Smagneutral, let at blande i varme eller kolde drikke.

Plent Marine Collagen reducerer rynker og fine linjer, forbedrer hudens elasticitet og hydrering. Udviklet af ernæringseksperter og klinisk bevist effekt. Smager godt, 100% naturlig, bæredygtigt produceret og fri for tungmetaller. Let fordøjelig, lav molekylvægt og opløses nemt. Med tilsat vitamin C fra økologisk acerola.