E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Collagen Premium+ Powder Jar

100% norsk marint collagen fra vildtfanget fisk fra Nordatlanten.

Dokumenteret effekt mod rynker og cellulite samt øget hudfugtighed med op til 35% efter 8 uger. Smagsneutral, let at blande i varme eller kolde drikke.

Indeholder 300 gram

kr. 375,00

På lager

Beskrivelse

Collagen Premium+ fra Nordic Superfood

Nordic Superfood Collagen Premium+ er fremstillet af 100% norsk marine collagen, udvundet fra vildtfanget fisk i Nordatlanten. Dette kvalitetsprodukt er uvurderligt for sundheden i din hud, dit hår, dine negle, ledbånd og bindevæv. Kliniske studier har vist en bemærkelsesværdig effekt mod rynker og cellulite, samt en forbedring af hudens fugtighedsniveau med op til 35 % i løbet af blot otte uger.

Collagen Premium+ er smagsneutralt og nemt at integrere i din dagligdag. Det kan let blandes i både varme og kolde drikke såsom kaffe, te, juice eller smoothies. Denne fleksibilitet gør det enkelt at få din daglige dosis collagen, uanset dine præferencer.

Nordic Superfoods mikrohydrolyserede TYP1 marine collagen, der er udvundet fra norsk torsk, fungerer effektivt for at booste kroppens naturlige collagenproduktion, forbedre hudens tekstur. Ved dagligt at inkludere Collagen Premium+ i din kost og livsstil, kan du opleve en række fordele.

Husk, en sund kost og livsstil er essentiel for at opnå de bedste resultater.

Indeholder 300 gram.

Anvendelse:

Collagen Premium+ kan bruges i enhver væske, såsom smoothies, juice, vand, kaffe, te eller på grød, müsli, yoghurt eller til bagning.

Vi anbefaler et dagligt indtag på 1-2 spiseskefulde (5-10 g) i den første måned. Derefter 1 spiseskefuld dagligt.

Hvor længe bør man bruge Collagen Premium+:

Mange oplever en forbedring af hudens fugtighed og en normalisering af huden allerede efter 3-4 uger. Den anbefalede anvendelsesperiode er dog mindst 8-12 uger for at opnå optimale resultater. Du kan fortsætte med at bruge Collagen Premium+ i længere perioder for at vedligeholde en sund og normal hudtilstand.

Ingredienser

Energi, 1593 kj / 381 kcal, Protein 99,6g, Kulhydrater 0,2g, Sukkerarter 0,2g, Fedt 0,00g, Salt 0,00g

– Bør ikke drikkes af gravide og ammende uden aftale med egen læge
– Udtalelserne på hjemmesiden er ikke gennemgået af fødevarestyrelsen
– Produktet er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle eller forbygge nogen former for sygdomme
– Resultater kan variere og vil ikke være ens for alle

Yderligere information

Vægt 0,325 kg