E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Collagen Premium+ Powder Bag

100% norsk marint collagen fra vildtfanget fisk fra Nordatlanten. Collagen er vores hovedprotein og den største bestanddel i hud, hår, negle, ledbånd og bindevæv.

Dokumenteret effekt mod rynker og cellulite samt øget hudfugtighed med op til 35% efter 8 uger. Smagsneutral, let at blande i varme eller kolde drikke.

Indeholder 175 gram

kr. 250,00

På lager

Beskrivelse

Collagen Premium+ fra Nordic Superfood

Udforsk de utallige fordele ved Collagen Premium+ fra Nordic Superfood, 100% norske marine collagen udvundet fra vildtfanget torsk i Nordatlanten.

Kollagen er essentielt for at opretholde sund hud, stærkt hår, stærke negle samt kroppens ledbånd og bindevæv. Nordic Superfoods kollagen er klinisk bevist at være effektivt og kan reducere rynker og cellulite samt øge hudens fugtniveau med op til 35% efter blot 8 ugers anvendelse. Med sin neutrale smag er det nemt at inkludere Collagen Premium+ i din daglige kost, uanset om det er i varme eller kolde drikke som kaffe, te, juice eller smoothies. Brug Collagen Premium+ dagligt for at opretholde og forbedre kroppens egen kollagenproduktion i huden, samt for at styrke hudens struktur og bekæmpe rynker og slap hud.

Husk, en sund kost og livsstil er essentiel for at opnå de bedste resultater.

Indeholder 175 gram.

Anvendelse:

Collagen Premium+ kan bruges i enhver væske, såsom smoothies, juice, vand, kaffe, te eller på grød, müsli, yoghurt eller til bagning.

Vi anbefaler et dagligt indtag på 1-2 spiseskefulde (5-10 g) i den første måned. Derefter 1 spiseskefuld dagligt.

Hvor længe bør man bruge Collagen Premium+:

Mange oplever en forbedring af hudens fugtighed og en normalisering af huden allerede efter 3-4 uger. Den anbefalede anvendelsesperiode er dog mindst 8-12 uger for at opnå optimale resultater. Du kan fortsætte med at bruge Collagen Premium+ i længere perioder for at vedligeholde en sund og normal hudtilstand.

Ingredienser

Energi, 1593 kj / 381 kcal, Protein 99,6g, Kulhydrater 0,2g, Sukkerarter 0,2g, Fedt 0,00g, Salt 0,00g

– Bør ikke drikkes af gravide og ammende uden aftale med egen læge
– Udtalelserne på hjemmesiden er ikke gennemgået af fødevarestyrelsen
– Produktet er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle eller forbygge nogen former for sygdomme
– Resultater kan variere og vil ikke være ens for alle

Yderligere information

Vægt 0,200 kg