E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Engel Aventurin

Engle er budbringere. Aventurin hjælper dig med at gøre dine drømme til virkelighed. Det stimulerer beslutningstagning, entusiastisk indsats og kreativitet.

kr. 89,00

På lager

Beskrivelse

Engle er budbringere fra de højere riger, klar til at give os følelsesmæssig tryghed og åndelig vejledning. Disse udskårne engle hjælper os med at forbinde med vores egen skytsengel, som vil vogte og beskytte os i alt, hvad vi beder om. Hver engel er udskåret af naturlige halvædelsten og hver har sit unikke mønster og farve.

Aventurin hjælper dig med at gøre dine drømme til virkelighed. Det stimulerer beslutningstagning, entusiastisk indsats og kreativitet. Aventurin krystallen er kendt for at symbolisere en beroligende energi og healing af dit hjertechakra. Aventurin styrker dit held i alle livets aspekter og giver dig en dejlig ro i livet. Velegnet mod stress og ubalance.

Størrelse: 3,8 cm.

Stjernetegn:
Krebsen, Skytten, Tyren, Vædderen, Vægten

Chakra:
Hjertechakra

Krystaller er skabt i naturen og er helt unikke. Der kan godt forekomme ujævnheder i overfladen og din personlige krystal vil ikke være 100% identisk med den på billedet.

Yderligere information

HDsign

Aventurin