E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Gua Sha sæt med ansigtsruller Aventurin

Mærk og se en markant forskel på din hud, når du tilføjer Gua Sha ansigtsmassage til din daglige rutine. Gua Sha ansigtsmassage stimulerer blodcirkulationen, produktionen af kollagen og giver huden en dejlig og naturlig glød.

kr. 395,00

På lager

Beskrivelse

Gua Sha sten er rene og naturlige krystaller, en traditionel behandlingsteknik fra Kina, der er blevet benyttet igennem 1000vis af år.

Gua Sha sæt i aventurin kan bruges både og i ansigtet og på kroppen.
Krystallen øger blodcirkulationen, mindsker hævelser og rynker. Samtidig med at den detoxer huden og beroliger nervesystemet. Aventurin krystallen er kendt for at symbolisere en beroligende energi og healing af dit hjertechakra.

Aventurin styrker dit held i alle livets aspekter og giver dig en dejlig ro i livet. Velegnet mod stress og ubalance.

Krystaller er skabt i naturen og helt unikke, derfor kan der godt forekomme ujævnheder i overfladen og din personlige krystal vil ikke være 100% identisk med den på billedet.

Anvendelse:

Ansigtsruller:
Start med den store ende af rullen, hvor du med lette tryk ruller fra midten af panden og ud mod tindingen.
Efterfølgende bruger du den lille ende fra næsetippen og op imod panden. Hvorefter du forsætter under øjnene med den lille ende af ansigtsrullen og ruller ud mod ørene.

Benyt den store ende af rullen, fra siden af din næse og ud mod ørerne samt fra midten af hagen og ud langs kæbekanten til ørene.
Gentag gerne 8-10 gange. Huden kan godt reagere på behandlingen og blusse lidt op.

Gua Sha Sten:
Benyt gerne en æterisk olie, så stenen glider lettere på din hud. Det skal ikke gøre ondt at bruge stenen.

Arbejd med din Gua Sha sten fra midten af ansigtet og udad, så din hud bliver trukket ud.  Du laver blide strøg i en 45 graders vinkel, så stenen føles rar og dejlig mod huden. En fordel kan være at holde med den anden hånd, når du arbejder med stenen, så din hud ikke bliver strækket unødvendigt.

Når du bruger en Gua Sha hjertesten, er indhakket i stenen beregnet til at du kan bruge stenen fra spidsen af din hage og ud langs kæbekanten og op til øret.
Du kan med fordel også bruge stenen på din hals, decolleté og nakke, hvor du starter nedefra og kører stenen opad.

Gua Sha stenen kan benyttes alle steder på kroppen.
Vi anbefaler også at bruge den på lårene, hvor du kan have en tendens til at ophobe affaldsstoffer. Læg trykket op ad på benene, så du hjælper blodet med at komme tilbage til hjertet og alle affaldsstofferne op i lymfekirtlerne, hvor de bliver udskilt med urinen.

Gentag gerne 8-10 gange. Huden kan godt reagere på behandlingen og blusse lidt op.

Sørg for at drikke vand efter behandlingen, så du hjælper kroppen med at få affaldsstofferne ud af kroppen.

Stjernetegn:
Krebsen, Skytten, Tyren, Vædderen, Vægten

Chakra:
Hjertechakra

Krystaller er skabt i naturen og er helt unikke. Der kan godt forekomme ujævnheder i overfladen og din personlige krystal vil ikke være 100% identisk med den på billedet.

Yderligere information

Vægt 0,242 kg