E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Engel Fluorite

Engle er budbringere og ametyst er en powerful krystalsten og smuk krystal i mange mønstre, som giver dig klarhed, koncentration og tro.

kr. 89,00

På lager

Beskrivelse

Engle er budbringere fra de højere riger, klar til at give os følelsesmæssig tryghed og åndelig vejledning. Disse udskårne engle hjælper os med at forbinde med vores egen skytsengel, som vil vogte og beskytte os i alt, hvad vi beder om. Hver engel er udskåret af naturlige halvædelsten og har sit unikke mønster og farve.

Ametyst kaldes også flusspat/Fluorit. Stenen forekommer i naturen i mange farver som lilla, grøn og hvid, forårsaget af de forskellige sporstoffer, som den kan indeholde. Ametyst er meget velegnet i dag, fordi den renser og beskytter mod elektromagnetisk stråling.
Ametyst er en powerful krystalsten og smuk krystal i mange mønstre, som giver dig klarhed, koncentration og tro. Den styrker det endokrine nervesystem. Den beskytter kroppen mod hovedpine, hudsygdomme, samtidig med at den er god til bekæmpe stress og nakkespændinger. Ofte benyttes Ametyst ved søvnproblemer og kan, med fordel, opbevares i soveværelset da den giver ro.

Størrelse: 3,8 cm.

Stjernetegn:
Fisk, Jomfruen, Skorpion, Tvilling, Vandmand, Vædder, Vægt

Chakra:
Pandechakra, Kronechakra

Krystaller er skabt i naturen og er helt unikke. Der kan godt forekomme ujævnheder i overfladen og din personlige krystal vil ikke være 100% identisk med den på billedet.

Yderligere information

HDsign

Ametyst