E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Engel Rosenkvarts

Engle er budbringere, klar til at give os følelsesmæssig tryghed og åndelig vejledning. Rosenkvarts fremmer blidhed, kærlighed og de positive energier.

kr. 89,00

På lager

Beskrivelse

Engle er budbringere fra de højere riger, klar til at give os følelsesmæssig tryghed og åndelig vejledning. Disse udskårne engle hjælper os med at forbinde med vores egen skytsengel, som vil vogte og beskytte os i alt, hvad vi beder om. Hver engel er udskåret af naturlige halvædelsten og hver har sit unikke mønster og farve.

Rosenkvarts fremmer blidhed og kærlighed og stimulerer positive følelsesmæssige interaktioner. Rosenkvarts lærer, hvordan man elsker sig selv (igen) såvel som andre. Den står som den plejende og kærlighedsskabende krystal, som beskytter mod negative vibrationer og åbner for de positive energier, samtidig med at den er knyttet til vores hjertechakra – et hjertechakra, som er i balance medvirker til en krop og et sind i balance.

Størrelse: 3,8cm

Stjernetegn:
Fisken, Jomfruen, Krebsen, Løve, Skytten, Stenbukken, Tyren, Vægten

Chakra:
Hjertechakra

Krystaller er skabt i naturen og er helt unikke. Der kan godt forekomme ujævnheder i overfladen og din personlige krystal vil ikke være 100% identisk med den på billedet.

Yderligere information

HDsign

Rosenkvarts