E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Gua Sha Ansigtsruller Aventurin

Mærk og se en markant forskel på din hud, når du tilføjer Gua Sha ansigtsmassage til din daglige rutine. Gua Sha ansigtsmassage stimulerer blodcirkulationen, produktionen af kollagen og giver huden en dejlig og naturlig glød.

kr. 249,00

På lager

Beskrivelse

Gua Sha sten er rene og naturlige krystaller, en traditionel behandlingsteknik fra Kina, der er blevet benyttet igennem 1000vis af år.

Gua Sha aventurin ansigtsrulle til ansigtet.
Krystallen øger blodcirkulationen, mindsker hævelser og rynker. Samtidig med at den detoxer huden og beroliger nervesystemet. Aventurin krystallen er kendt for at symbolisere en beroligende energi og healing af dit hjertechakra.

Aventurin styrker dit held i alle livets aspekter og giver dig en dejlig ro i livet. Velegnet mod stress og ubalance.

Krystaller er skabt i naturen og helt unikke, derfor kan der godt forekomme ujævnheder i overfladen og din personlige krystal vil ikke være 100% identisk med den på billedet.

Anvendelse:

Ansigtsruller:
Start med den store ende af rullen, hvor du med lette tryk ruller fra midten af panden og ud mod tindingen.

Efterfølgende bruger du den lille ende fra næsetippen og op imod panden. Hvorefter du forsætter under øjnene med den lille ende af ansigtsrullen og ruller ud mod ørene.

Benyt den store ende af rullen, fra siden af din næse og ud mod ørerne samt fra midten af hagen og ud langs kæbekanten til ørene.
Gentag gerne 8-10 gange. Huden kan godt reagere på behandlingen og blusse lidt op.

Stjernetegn:
Krebsen, Skytten, Tyren, Vædderen, Vægten

Chakra:
Hjertechakra

Krystaller er skabt i naturen og er helt unikke. Der kan godt forekomme ujævnheder i overfladen og din personlige krystal vil ikke være 100% identisk med den på billedet.